Janine en Sander uit Boer zoekt Vrouw Beeld © KRO-NCRV/Linelle Deunk

Janine en Sander uit Boer zoekt Vrouw geven relatie-update

10 september 2023 14:27

Voor schaapsherder Janine (33) is haar deelname aan 'Boer zoekt Vrouw' niet de leukste periode in haar leven. Ze ervaart ontzettend veel stress rondom de opnames en valt daardoor tien kilo af. Toch heeft het programma haar ook iets moois opgeleverd: haar prins op het witte paard, Sander. De twee zijn nog altijd dolgelukkig met elkaar.

"It still is"

'It still is', schrijft Janine dit weekend bij een foto met haar grote liefde, die ze bijna misloopt. In een openhartig interview in De Limburger vertelt Janine eerder namelijk dat ze er na de eerste opnames van BzV eigenlijk de brui aan wil geven. Volgens Janine zijn de programmamakers erg begripvol en geven ze haar de optie eruit te stappen. Toch is Janine uiteindelijk te benieuwd naar het verdere verloop.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Boer zoekt Vrouw-boeren in Europa ontvangen 600 brieven

Ook na hun deelname aan Boer zoekt Vrouw kent de relatie van Janine en Sander de nodige ups en downs. Janine heeft lange tijd twijfels en maakt de relatie zelfs even uit. Uiteindelijk overwint de liefde en zijn ze weer samen. In Onze Boerderij in Europa geven ze afgelopen mei een update over hun relatie en vertellen dat hun romance zich blijft ontwikkelen. "Dat moet ook. Als je stil blijft staan, dat werkt niet. Er moet wel vooruitgang in zitten", aldus Sander.

Ook Hans uit Boer zoekt Vrouw is nog altijd dolgelukkig in de liefde:

Annette is na latrelatie ingetrokken bij Hans van Boer Zoekt Vrouw

01:57
Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Chaos bij Franse Boer Zoekt Vrouw: drie boeren verlaten show

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!