Lindsey Big Brother Beeld © Wesley de Wit

Lindsey van Big Brother gaat trouwen: 'Van beste vrienden naar mijn verloofde'

15 september 2023 14:55

Lindsey Rademaker, bekend van 'Big Brother', kan haar geluk niet op. Haar grote liefde Jalisa, met wie ze sinds jongs af aan beste vriendinnen is, heeft ja gezegd op haar huwelijksaanzoek. De realityster deelt dit heugelijke nieuws met haar volgers op Instagram. 'Van beste vrienden naar mijn verloofde', schrijft ze.

"Het leven met jou is perfect"

Lindsey is tijdens hun uitstapje naar New York op haar knieën gegaan voor Jalisa. 'Ze heeft ja gezegd!' begint Lindsey haar bericht onder een zoete video van die avond in New York. 'Vanaf het moment dat we op onze vijftiende samen onze eerste tequila's dronken tot nu, waarbij we de wereld rond reizen en onze passies combineren door creatieve kunst. Van beste vrienden naar mijn verloofde. Het leven met jou is perfect en we zijn voor altijd samen, schatje.'

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Lindsey moet Big Brother vlak voor de eindstreep verlaten: 'Dit is bizar'

Hoewel Lindsey één van de publiekslievelingen is in het vorige seizoen van Big Brother, moet ze vlak voor de eindstreep het huis verlaten. "Maar als ik iets heb geleerd in het avontuur, dan is het dat het oké is om te verliezen. Ik kan alleen maar in mijn handen klappen en trots zijn op hoever ik gekomen ben", zei ze destijds over haar deelname. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Geraldine Kemper 'heel veel zin' in nieuw seizoen Big Brother

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!