John Aiken en Trisha Stratford Beeld © Instagram @johnaikenlive

Expert van Australische versie Married at First Sight overleden

18 september 2023 14:31

Verdrietig nieuws. Dit weekend maakt John Aiken (53), bekend van 'Married at First Sight Australië', bekend dat zijn collega Trisha Stratford op 72-jarige leeftijd is overleden. Fans kennen haar als de klinisch neuropsychotherapeut die tot 2020 aan het programma verbonden was.

"Ze was echt heel ziek tijdens het filmen"

Trisha was vanaf het allereerste seizoen in 2015 tot 2020 in Married At First Sight Australië te zien. In deze tijd werkte ze nauw samen met John, bij wie haar overlijden hard aankwam. 'Mijn hart is gebroken en ik ben er kapot van dat mijn vriendin en geliefde collega Trisha is overleden', schrijft hij op Instagram. 'Ik ga je heel erg missen.'

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Dit zijn de kandidaten van Married at First Sight: Match or Mistake

Channel Nine, het netwerk waarop de show wordt uitgezonden, laat weten diep geraakt te zijn door het nieuws. 'Onze oprechte medeleven gaat uit naar haar familie en dierbaren in deze moeilijke tijd', laten ze in een statement weten. Het is niet bekend waaraan Trisha is overleden. 

Het lijkt er wel op dat ze al enige tijd ziek was. Jessika Power, die aan het zesde seizoen van het programma meedeed, vertelde in 2021 in een interview dat het niet zo goed met Trisha ging. "Ze was echt heel ziek tijdens het filmen. Het gebeurde regelmatig dat we moesten stoppen met filmen en dat ze een momentje nodig had om bij te komen.”

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Patricia van Married at First Sight bevestigt nieuwe liefde na huwelijk met Stephan

Jessika liet zich begin deze maand nog kritisch uit over de realityshow. "Uiteindelijk kon ik mijn professionele en persoonlijke normen en waarden niet meer op het spel zetten, omdat er kandidaten waren van wie ik vond dat ze beter niet mee konden doen. Als iemand door het selectieproces komt en wij aangeven dat we ze eigenlijk niet in de show willen omdat ze te fragiel zijn, zal het ook na de show niet goed met ze gaan."

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!