André Hazes en Monique Westenberg Beeld © ANP

André Hazes en Monique hebben 'moderne' relatie: 'Maar zijn wel trouw aan elkaar'

18 september 2023 18:00

De relatie tussen André Hazes (29) en zijn Monique Westenberg (45) gaat lange tijd niet van een leien dakje. De twee menen nu de juiste 'vorm' te hebben gevonden in hun relatie. In 'LINDA.' onthult de zanger wat hij nu anders doet.

"Ik besef nu heel goed hoeveel slapeloze nachten ik Monique bezorgd heb"

André en Monique zijn gelukkig, maar dan niet op een 'traditionele manier', vertelt hij. "Wij hebben jaren in Berkel gewoond en eigenlijk was ik daar doodongelukkig. Behalve mijn gezin had ik er niemand, dus was ik altijd aan het vluchten. Nu heb ik mijn eigen huis in het dorp waar ik ben opgegroeid, waar mijn vrienden van vroeger wonen, mijn oom en tante, neefjes."

Hij sport daar dagelijks en gaat vijf keer per week met vrienden lunchen in zijn favoriete eetcafé. Daarnaast spendeert hij twee tot drie dagen bij Monique en hun zoontje. "Omdat wij gewoon niet meer zeven dagen per week bij elkaar op schoot kunnen zitten. Maar we zijn wel trouw aan elkaar. Zo, dat ik dat nog eens zeg, hè?"

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Zoontje André Hazes googelt zijn vader al: 'Heb wat dingetjes uit te leggen'

André vertelt dat hij veel heeft geleerd van de tijd waarin hij Monique verdriet heeft gedaan. "Ik besef nu heel goed hoeveel slapeloze nachten ik Monique bezorgd heb, maar destijds vond ik dat ze zeurde."

Monique ziet de verandering in haar vriend. Zeker nu hij nuchter is. De drank is in het verleden 'negen van de tien keer' de oorzaak van ruzies, vertelt André. "Of het nou de ruzies waren die we hadden of de vrouwen voor wie ik koos. Vanaf mijn vijftiende is er nooit een hele week geweest waarin ik niet dronk."

Hij vervolgt: "Toen ik in de kliniek nuchter werd, dacht ik meteen: oké, als ik me daar zó door ga voelen, wil ik ook echt niet meer drinken. En Monique ziet aan me dat ik dat meen." Ook ziet de zanger in dat het gras niet groener is aan de overkant. "Ik heb veel andere partners gehad, eigenlijk omdat ik altijd dacht dat het beter kon. Terwijl ik nu weet dat dat niet zo is."

André Hazes wil Monique Westenberg op intieme manier ten huwelijk vragen

01:29
Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Monique staat boven elke vrouw voor André Hazes: 'Respect blijft groeien'

De nieuwe LINDA. ligt vanaf woensdag 20 september in de winkels. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!