Beeld © ANP

Humberto Tan nog steeds close met ex: 'Partners in het leven'

19 september 2023 13:45

Humberto Tan (57) moet sinds de breuk met zijn partner Ineke Geenen zijn leven opnieuw invulling geven. Na dertig jaar lief en leed delen, laat de breuk hem niet onberoerd. Toch gaat het inmiddels weer goed met hem, vertelt hij in het blad 'Vriendin'.

"We hebben vanmorgen nog geappt. Ineke is nog altijd een fijne vriendin"

Begin 2023 maakt Humberto via een Instagram-bericht bekend dat hij en Ineke uit elkaar zijn. 'We hebben samen prachtige jaren gehad, maar gaan op harmonieuze wijze apart verder. Samen met de liefde voor onze kinderen.' Hij schrijft destijds dat ze er verder niks over kwijt willen, maar hij maakt nu toch een uitzondering.

De presentator vertelt dat het sinds de breuk 'heel goed' met hem gaat. "De buitenwereld maakt er een heel drama van, maar dat is het niet hoor." Humberto is er naar eigen zeggen 'trots' op dat ze gezamenlijk tot dit besluit zijn gekomen.

Het contact tussen de twee is dan ook nog steeds heel goed. "We hebben vanmorgen nog geappt. Ineke is nog altijd een fijne vriendin." Hun relatie heeft volgens hem een andere vorm. "We zijn dan geen liefdespartners meer, maar nog wel partners in het leven, alleen al omdat we samen kinderen hebben."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Humberto Tan vindt vrouw erbij in talkshow-poule RTL verstandig: 'Is gezonder'

De twee ondersteunen elkaar zo veel mogelijk in het ouderschap. "Het enige wat ik kan doen, is mijn advies aan mijn kinderen aanbieden. Het is aan hen of ze er iets mee doen of niet. Zo staan Ineke en ik er beiden in. We trekken altijd één lijn."

Humberto vertelt eerder ook al dat hij en Ineke nog steeds goed met elkaar omgaan. 

Humberto Tan en ex gaan na breuk nog altijd 'heel goed met elkaar'

02:26
Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Humberto Tan bevestigt breuk met Ineke: 'Al tijdje uit elkaar'

Het hele interview is te lezen in Vriendin.