Lizzy MAFS Beeld © RTL

Het eerste MAFS-koppel ziet elkaar voor het altaar

11 januari 2021 21:55

In de eerste aflevering van 'Married at First Sight', die vorige week te zien was, maakten we kennis met de eerste twee koppels: Lars en Lizzy, en Rein en Danny. In de tweede aflevering zien we ook het derde koppel, Freddy en Sylvia. Maar het belangrijkste: het eerste stel ziet elkaar voor het altaar.

"Ik sta echt te shaken"

In de aflevering zien we hoe de 35-jarige politieman Lars en de tien jaar jongere ex-topsporter Lizzy zich voorbereiden op het huwelijk. Voor Lizzy is het huwelijk een begin van een nieuw leven. "Alles komt op het juiste moment, het voelt echt goed." Voor Lars is het niet zijn eerste, maar tweede huwelijk. "Ik denk dat we het huwelijk als een heel bijzondere eerste date moeten zien. En daarna begint het avontuur pas." 

Het huwelijk van Lars en Lizzy zal voltrokken worden op Buitenplaats Amerongen. De experts van Married at First Sight hebben het volste vertrouwen in deze match, van tachtig procent. "In de basis is het een droomkoppel", aldus expert Tila Pronk.

Miniatuurvoorbeeld

lees meer:

MAFS-experts onthullen eerste twee droommatches van 2021

Vlak voor het huwelijk maken bruid en bruidegom kennis met één familielid van de ander. Lars ontmoet Lizzy's broer Robin, die er wel in gelooft dat Lars een goede match is voor zijn zus. "Hij ziet er mooi uit. Ik denk ook wel sportief." En Lizzy mag haar schoonmoeder ontmoeten, die haar meteen 'ontzettend mooi' noemt. 

Na al het wachten is het moment dan eindelijk daar. "Ik sta echt te shaken", zegt Lizzy, vlak voor ze de trouwzaal binnenloopt. "Ik ben benieuwd hoe hij eruitziet. Het is heel spannend." En als de deuren opengaan, staan bruid en bruidegom voor het eerst oog in oog met elkaar. En of de vonk overslaat, zien we in de derde aflevering.

Miniatuurvoorbeeld

lees meer:

Knipperlicht is er niets bij: MAFS-Chantal weer single

Presentator Carlo lichtte eerder al een tipje van de sluier op over dit seizoen van Married at First Sight. Je ziet het in de video hieronder.

Married at First Sight zie je iedere maandag en dinsdag om 20:30 uur op RTL 4.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!