Jan Versteegh Beeld © ANP

Jan vreest voor toekomst op televisie: 'Het houdt vast een keer op'

02 december 2020 15:34

Als het aan Jan Versteegh (34) ligt, verdwijnt hij niet snel van de kijkbuis. Maar de televisiemaker is bang dat er vroegtijdig een eind aan komt, vertelt hij aan 'Veronica Magazine'.

"Ik weet oprecht niet wat ik anders zou moeten doen"

Jan staat al sinds 2012 volop in de schijnwerpers. Na acht jaar op televisie is hij bang dat hij 'op zoek moet naar plan B', legt hij uit aan Veronica Magazine. "De kans is natuurlijk klein dat ik net als Paul de Leeuw en Robert ten Brink op mijn zestigste nog televisie kan maken", verklaart de presentator. Daarom moet hij 'iets' bedenken wat hij 'naast televisie maken ook leuk zou vinden'. "Dat zou slim zijn, want het houdt vast een keer op. Maar ik weet oprecht niet wat ik anders zou moeten doen."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Presentatie nieuwe zaterdagavondquiz in handen Jan Versteegh

Het gaat Jan op dit moment nog voor de wind en hij is allang blij dat hij televisie mag maken. "Ik verdien mijn geld met iets wat ik geweldig vind", legt hij uit. Bij Lingo hoopt Jan nog lange tijd te mogen meedraaien in de grabbelbak vol groene en rode ballen. "Ik vind dat heerlijk. Als ze me bij Talpa vandaag vragen of ik nog tien jaar lang Lingo wil presenteren, teken ik direct."

Mocht het allemaal in de soep lopen, kan Jan nog altijd een carrièreswitch maken als stripper. Dat deed de presentator al eens eerder, zoals te zien is in de video hieronder. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!