head in the game

Zo goed staan de jaren de cast van HSM

© Getty

Zeg je Ashley Tisdale dan denk je meteen Sharpay Evans! Met haar geweldige uitvoering van Bop to the Top weet ze elke keer weer een glimlach op ons gezicht te toveren!

© Getty

De sportieve acteur met de lieve krulletjes is uitgegroeid tot een echte man! Daar zouden we best onze tanden in willen zetten…

© Getty

Als de ietwat nerdige Kelsi verschuilt de actrice zich achter haar muziek. Maar in het echte leven heeft ze niks om verlegen over te zijn! Wat een beauty!

© Getty

In High School Musical vallen we als een blok voor de knappe Zac. Inmiddels is het lekkere hapje uitgegroeid tot een ware ster en daar zijn we maar al te blij om!

© Getty

Kleine meisjes worden groot! In de eerste films speelt Vanessa een verlegen meisje, maar in het echte leven is de prachtige dame allesbehalve en experimenteert ze er flink op los met haar looks.

© Getty

Oeh la la! De spicy actrice heeft haar kinderlijke vibes achter zich gelaten en is uitgepopt tot een ware vamp!

© Getty

Als broer van de altijd aanwezige Sharpay stond Ryan non-stop in de schaduw van zijn zingende zus. In het dagelijks leven weet de acteur gelukkig wel hoe hij zijn shine moet pakken!

In de gloria! Ashley Tisdale mag vandaag 33 kaarsjes uitblazen! Met haar hysterische uitvoering van de glamoureuze Sharpay Evans weet de actrice ons allemaal te betoveren. Niet alleen de HSM-ster is een jaartje ouder geworden, ook onze andere favoriete Wildcasts zien er na al die jaren nog appetijtelijk uit!