Over en uit tussen realitykoppel Geneviève Fox en Alex Maas

24 januari 2018 11:48

Liefdesbreuk in realityland: Geneviève Fox en Alex Maas zijn niet langer samen. Dat vertelt de gespierde Temptation Island-verleider vandaag aan RTL Boulevard.

"We hebben een hele leuke tijd gehad samen"

Geneviève liet in november nog weten erg gelukkig te zijn met haar Alex. "We zijn aan het daten en dat is erg leuk", vertelde de reality-koningin indertijd aan RTL Boulevard. Toch is er nu een einde gekomen aan het liefdesgeluk van de tortelduifjes. 

Alex laat vandaag aan ons weten niet langer te daten met Geneviève. "Het was nooit heel serieus tussen mij en Geneviève. We hebben absoluut een hele leuke tijd gehad samen, maar dat was het wel."

Miniatuurvoorbeeld

Break-up

Voormalig realitykoppel Nicky Zouwer en Geneviève Fox vechten elkaar de tent uit

Geneviève had eerder al een relatie met realityster Nicky Zouwer. Het liefdeskoppel werd bekend door hun deelname aan het RTL 5-programma Oh Oh Daar Gaan We Weer. Na vier jaar gingen de twee uit elkaar. De breuk zorgde eind vorig jaar nog voor heel wat ophef in de media. Vlak na de liefdesbreuk met Nicky leek Geneviève het geluk te hebben gevonden bij Alex, maar dat liefdesgeluk was dus maar van korte duur. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!