Dit is hoe de familie Pfaff er nu uitziet

24 januari 2018 12:52

Tien jaar lang waren ze niet van de buis af te slaan: de Pfaffs. De realityreeks over het dagelijks leven van ex-doelman Jean-Marie Pfaff en zijn familie was jarenlang een dikke kijkcijferhit, zowel in Nederland als bij onze Zuiderburen. Nu is het al een aantal jaren angstvallig stil rondom de ooit zo populaire familie. Hoog tijd om een overzichtje te maken van hoe het nu met de Pfaffs gaat!

Debby Pfaff

Oudste dochter Debby Pfaff runt in de realityreeks samen met liefje Nicolas Liébart een zonnebankcentrum in Beveren. Eind 2009 besluiten Debby en Nicolas de boel te verkopen om zo meer tijd met zoontjes Keano en Liam door te kunnen brengen. In de serie vraagt Nicolas om de hand van zijn Debby. 

Een halfjaar na het stopzetten van de Pfaffs geven Nicolas en Debby elkaar dan ook eindelijk het ja-woord. De twee zijn nog altijd samen en vormen samen met de inmiddels 13-jarige Keano en de 11-jarige Liam een gezinnetje. 

Kelly Pfaff

Middelste dochter Kelly Pfaff trouwt in 1999 met zanger Sam Gooris in de Zwitserse bergen. Een jaar later beloven de twee elkaar nog eens eeuwige trouw, maar dit keer in het bijzijn van dochter Shania. Kelly is een bezig bijtje: ze doet modellenwerk, werkt als dj en runt daarnaast ook nog eens kledingboetiek Farfalle in Nijlen. Dit is echter geen groot succes: de onderneming wordt in 2009 failliet verklaard. Ook dragen Sam en Kelly de zorg voor Shania en Kenji.

Anno 2018 is Kelly nog altijd gelukkig met haar Sam. Dochter Shania is inmiddels 17 jaar en kwam onlangs nog in het nieuws met een pikante bakpakfoto die Shania heeft gedeeld met haar volgers. “Op die foto droeg ik een hoog uitgesneden seventiesbadpak, dat je borsten een beetje platdrukt. Dat was kennelijk genoeg om me te bodyshamen. Ik moest snel borstoefeningen gaan doen, zeiden ze, voor het te laat was. Waar bemoeien ze zich mee? Het is mijn lichaam. Ik moet erin leven en ik ben er tevreden mee", vertelde Shania deze week in de Humo. Broertje Kenji (16) is inmiddels ook aan het puberen geslagen: hij runt zijn eigen YouTube-kanaal KenG. 

Lyndsey Pfaff

En dan is daar nog Lyndsey Pfaff, de jongste dochter van Jean-Marie en Carmen. Lyndsey werkt in de realityreeks jarenlang voor de Vlaamse Flair en is getrouwd met Dave Volders. Hun liefdesgeluk wordt in 2006 bekroond met de komst van zoontje Bruce, die in de serie de bijnaam beertje Bruce krijgt omdat hij zo groot is voor zijn leeftijd. Het gezin is compleet na de geboorte van dochtertje Fay, die liefkozend prinsesje Fay wordt genoemd door de Pfaffjes. 

Bruce en Fay zijn inmiddels 11 en 10 en nog altijd echte deugnieten, zoals te zien is op de familiekiekjes van de familie Pfaff. 

Jean-Marie en Carmen Pfaff

Hoewel de gezinnetjes van Debby, Kelly en Lindsey de show stelen vormen Jean-Marie Pfaff en zijn vrouw Carmen Seth de spil van de serie. Het huis van Jean-Marie en Carmen in Brasschaat is een zoete inval: de hele familie Pfaff is er kind aan huis. Zo ook Bompa, Carmen's vader Edilbert Seth, die tot aan zijn dood in 2007 bij de familie in huis woont. 

Anno 2018 hebben alle kinderen het ouderlijk huis verlaten en genieten Jean-Marie en Carmen samen van hun oude dag. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!