Shania Gooris van de Pfaffs maakt filmdebuut

05 februari 2018 15:07

Shania Gooris maakt haar filmdebuut! De 17-jarige dochter van Sam Gooris en Kelly Pfaff is binnenkort te bewonderen op het witte doek.

"Trotse tante van deze mega coole madam! She rocks the world."

Shania wordt bekend door De Pfaffs, de realityshow die van 2002 tot 2012 zowel in Vlaanderen als in Nederland hoge kijkcijfers weet te scoren. Na het stopzetten van de show wordt het stil rondom de dochter van Kelly en Sam, maar nu lijkt Shania helemaal terug van weggeweest. Zo was de blondine vorige week samen met haar familie te zien in Groeten Uit 19XX en zal Shania dus vanaf maart te zien zijn in Baba Yega. Tante Lyndsey Pfaff laat weten op Facebook weten maar wat fier te zijn op haar kleine nichtje. "Trotse tante van deze mega coole madam! She rocks the world."

De film vertelt het verhaal van jongensgroep Baba Yega die in 2016 deelnam aan Belgium's Got Talent. In het verhaal verdwijnt één van de vijf Baba’s van de aardbodem en moeten zijn vrienden hem zien terug te vinden. Daarbij nemen ze het op tegen de kwaadaardige Cordelia Zen, die alle kinderen van hun spontaniteit en levensvreugde probeert te bestelen.

Baba Yega met Shania Gooris zal vanaf 28 maart in de bioscoopzalen te zien zijn.

Miniatuurvoorbeeld

Zo zien de Pfaffs er nu uit!

Dit is hoe de familie Pfaff er nu uitziet

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!