Fabrizio Beeld © RTL

Temptation-Fabrizio klapt uit de school over crimineel verleden

06 februari 2018 11:05

Fabrizio alias Kleurplaat uit het spraakmakende programma Temptation Island doet op Instagram een boekje open over zijn wilde verleden. De verleider uit Houthalen vertelt een duister crimineel verleden te hebben vol drugs en vechtpartijen...

"Ik werd de foute jongen, die zich bezighield met vechtpartijen en dealtjes maken."

Lange tijd heeft Fabrizio zich geschaamd voor wat er vroeger allemaal gebeurd is, maar volgens de Temptation-hunk is het nu de hoogste tijd om naar buiten te komen met zijn schimmige verleden. "Ik ben mijn halve leven vreselijk gepest op school, ik hoorde er nooit bij. Na de middelbare school vond ik aansluiting bij een groepje foute gasten, die me het gevoel gaven dat ik wel gerespecteerd werd. Daar ging het mis: ik was continue high. Ik werd de foute jongen, die zich bezighield met vechtpartijen en dealtjes maken."

Gelukkig kwam badguy Fabrizio na enkele jaren tot inkeer. "Het heeft me drie jaar van mijn leven gekost om in te zien dat de jongen die ik geworden was niet de jongen was mijn ouders graag wilden zien. Het keerpunt kwam toen ik me realiseerde dat het jongetje dat continue gepest werd omdat hij anders was dan alle andere kinderen nog niet dood was. Dat kindje dat het liefst de hele dag zat te tekenen in plaats van ging voetballen met de andere jongens was er namelijk nog steeds. Ik besloot het roer om te gooien. Ik wilde weer gewaardeerd worden vanwege de juiste redenen: mijn creativiteit."

De Vlaamse tatoeëerder ziet nu in wat voor ravage hij heeft aangericht bij zijn ouders, die nachtenlang wakker lagen van de criminele activiteiten van hun zoon. "Ik kom niet uit een welgestelde familie die me alles kon geven wat ik wilde. Mijn vader was een mijnwerker die twintig jaar lang onder gevaarlijke omstandigheden heeft gewerkt om zijn vier kinderen alles te kunnen geven wat zij nodig hadden. Mijn moeder was een geweldige vrouw die onwijs veel van haar kinderen hield. Maar de man die ik vier jaar geleden was realiseerde zich niet hoeveel pijn hij zijn ouders heeft gedaan, hoe lang hun nachten waren wanneer hun zoon weer eens niet thuis kwam en hoe erg hij hen kwetste wanneer hij weer ruzie kwam maken over geld."  

De Temptation-hunk laat weten dat hij veel mensen pijn heeft gedaan in het verleden maar het tij heeft weten te keren. "Ik heb een manier gevonden om uit deze negatieve spiraal te komen. Ik run nu mijn eigen zaak, rijd in een Italiaanse sportwagen en ik loop rond in mooie pakken. Ik ben zelfs bezig met het bouwen van mijn eigen huis. Voor sommigen blijf ik altijd die crimineel en een klootzak, maar dat maakt me niet uit. Liefde voor degenen die me wél supporten en me niet veroordelen."

Miniatuurvoorbeeld

Temptation-hunk met overgewicht

Deze Temptation-hunk kampte vroeger met overgewicht

Fabrizio is aankomende donderdag weer te zien in een nieuwe aflevering van Temptation Island. De knappe verleider heeft zijn oog laten vallen op de Nederlandse Daniëlle, het vriendinnetje van Mezdi. Grote vraag is echter of Daniëlle zal zwichten voor de charmes van de aantrekkelijke Fabrizio of toch trouw zal blijven aan haar Mezdi...

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!