Beeld © ANP

Carmen Pfaff reageert op geruchten tv-comeback De Pfaffs

08 februari 2018 13:23

Vandaag staan de bladen vol met het nieuws dat de realityshow van De Pfaffs terug zou keren op televisie. Maar daar klopt volgens moeder Carmen helemaal niéts van. "De plannen voor een terugkeer van De Pfaffs liggen voorlopig nog in de ijskast", vertelt Carmen aan RTL Boulevard.

"Het zou kunnen dat we terugkeren wanneer het precies tien jaar geleden is dat De Pfaffs voor het laatst te zien waren op televisie.."

Volgens Carmen Pfaff zijn de woorden over een terugkeer van De Pfaffs bij echtgenoot Jean-Marie in de mond gelegd door een Vlaamse journalist. "We komen voorlopig helemaal niet terug met De Pfaffs. Er zijn de afgelopen jaren wel gesprekken geweest met verschillende tv-makers om de serie te laten terugkeren, maar er ligt nog niks concreets op tafel."

En dat heeft alles te maken met de kleinkinderen Fay, Liam, Keano en Bruce. "Shania en Kenji zijn inmiddels uit de puberteit, zij kunnen zelf beslissen of zij het leuk vinden om onderdeel te zijn van een realityshow. Maar de andere kleinkinderen zijn nog jong: onze Fay is bijvoorbeeld pas tien jaar oud. We willen dat alle kleinkinderen oud en verstandig genoeg zijn om zelf te beslissen of zij mee willen doen aan een tv-programma rondom De Pfaffs. Dat is momenteel nog niet het geval."

Een terugkeer op televisie zit er voorlopig dan ook niet in, zo vertelt Carmen aan RTL Boulevard. "We vinden het super leuk om ooit weer terug te keren op de televisie, maar niet op dit moment. De plannen voor een terugkeer van De Pfaffs liggen voorlopig nog in de ijskast. Het is nu zes jaar geleden dat de serie gestopt is. Het zou kunnen dat we terugkeren wanneer het precies tien jaar geleden is dat De Pfaffs voor het laatst te zien waren op televisie, maar voorlopig is dat dus niet aan de orde."

Miniatuurvoorbeeld

Benieuwd naar De Pfaffs anno 2018?

Dit is hoe de familie Pfaff er nu uitziet

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!