TVOH Beeld © ANP

Onverwachte exit in TVOH

10 februari 2018 09:23

Gisteravond was de halve finale van The Voice of Holland. En het was wederom een spannende uitzending. De aflevering begon met zes kandidaten en eindigde met vier finalisten.

Jim, Demi, Samantha, Nienke, Tjindjara en Kimberly mochten in de eerste ronde één nummer zingen. Sommige kandidaten gooiden hoge ogen, zoals Jim en Kimberly. Maar het is die laatste die na de eerste ronde eruit ligt. Het thuispubliek was niet gecharmeerd van Kimberly's zang. Anouk is not amused over haar exit. Nadat ze in de vorige afleveringen haar eigen kandidaten, kandidaten van de andere coaches en RTL Late Night met de grond gelijk maakte, waren het nu de stylisten van het programma en het thuispubliek die een veeg uit de pan kregen. Anouk vond het onbegrijpelijk dat Kimberly het programma moest verlaten. ''Het is een idioot volk, they don't know'', zei de TVOH-coach geïrriteerd gevolgd door een luid applaus uit het publiek. Kimberly hoeft niet te treuren. Zij werd voor haar exit verrast door een filmpje van de Ladies of Soul. Ze mag eind februari met de meidenformatie optreden in de Ziggo Dome.  

De vijf overgebleven zingende deelnemers zongen nog een nummer. Coach Sanne zong met haar Samantha de sterren van de hemel. Na de tweede en laatste ronde moet er nog één kandidaat afvallen. En dat was Tjindjara. De finalisten van volgende week zijn dus Jim, Demi, Nienke en Samantha. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!