Beeld © ANP

Geen nieuwe Johan Derksen voor Voetbal Inside?

13 februari 2018 13:34

"Ben jij de nieuwe Johan Derksen?" luidt het op de website van Voetbal Inside. Het programma kondigt vorig jaar aan in een talentenjacht op zoek te gaan naar een nieuwe bromsnor met een voetbalhart. Nu lijkt het er op dat de show wellicht helemaal niet doorgaat. Dat vertelt Wilfred Genee aan RTL Boulevard.

"We hebben zeker honderden aanmeldingen binnen gekregen, maar weinig échte talenten."

Dat het programma niet doorgaat wegens het aantal inzendingen is niet het probleem volgens de presentator. "We hebben zeker honderden aanmeldingen binnen gekregen, maar weinig échte talenten."

De reden van de zoektocht is dat er niet uitgesloten wordt dat Derksen wellicht het voetbal programma gaat verlaten. "Derksen is natuurlijk al wat ouder en grijzer aan het worden, dus het zou kunnen dat dit zijn laatste seizoen is. We zijn er wel van op de hoogte dat hij een unieke persoonlijkheid is, dus een exacte replica hadden we niet verwacht. We zijn vooral op zoek naar nieuw talent in Nederland en dan vooral iemand die, net zoals Johan, autoriteit uitstraalt, een goede mening heeft en authentiek is." 

 

 

Miniatuurvoorbeeld

Lees meer

Nieuwe talentenjacht: op zoek naar de nieuwe Johan Derksen

Deze week gaat het team Voetbal Inside volgens Wilfred Genee met elkaar om de tafel om te kijken wat de toekomst is voor de talentenjacht.

Je kan je nog steeds opgeven voor de show via de website van Voetbal Inside.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!