Pommeline verbreekt eindelijk zwijgen rondom Fabrizio

13 februari 2018 15:32

Pommeline, Fabrizio, Merijn en Lisa houden de gemoederen van Temptation-fans al dagen bezig. Nu breekt Pommeline eindelijk de stilte. Ze vertelt exclusief aan RTL Boulevard wat er in haar hoofd omgaat.

"Er is momenteel enkel plek in mijn hart voor verdriet."

Er gaan meerdere verhalen rond op het wereldwijde web. De geruchtenstroom is op gang gekomen door de YouTube video van Diana Gabriels. In de video barst Pommeline uit in tranen over Fabrizio en Merijn. Diana haalt de video gauw offline, maar het leed is al geschied, en de reden van de breuk tussen Pommeline en Merijn is het gesprek van de dag. Gisteren post Diana de video opnieuw met het emotionele fragment. Nu breekt Pommeline eindelijk de stilte. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Pommeline in tranen: Verliefd op Fabrizio

Zij vertelt aan RTL Boulevard: "Merijn en ik wilden onze breuk in alle sereniteit verwerken, maar dat is ons blijkbaar niet gegund. De online reacties en het misbruiken van mijn vertrouwen door bepaalde "vrienden" kwetsen me zeer hard." De grote vraag is nu over welke zogenaamde vrienden Pommeline het heeft. Het zou zo maar kunnen dat zij niet blij is geweest met de video van Diana. Pommeline vervolgt:" Er is momenteel enkel plek in mijn hart voor verdriet. Dus neen, ik heb geen nieuwe relatie. Voorlopig heb ik maar één prioriteit en dat is de breuk met Merijn een plaats zien te geven."

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!