Beeld © RTL

Temptations Kevin ging niet 5, maar 20 keer vreemd

16 februari 2018 16:05

Joshua kan er niet over uit dat de 18-jarige Megan het toelaat dat haar Kevin, waarmee ze 14 maanden samen is, vijf keer vreemd kan gaan. Nu blijkt het niet om "maar" vijf keer te gaan, maar zelfs twintig keer!

"Het is zelfs zo ver gekomen dat ik zijn vingerafdruk moest nemen in zijn slaap en 'm op zijn iPhone moest leggen"

Megan en Kevin gaan naar Temptation Island om hun relatie te testen. Kevin is al vijf keer vreemdgegaan denkt Megan. Maar na Temptation komt ze er achter dat dit getal veel hoger ligt. In het programma "Goedele on Top" vertelt Megan er uitgebreid over. Door de Facebook van Kevin te hacken is ze er onder andere achter gekomen. Dat gaat voor Megan vrij makkelijk omdat zij gewoon de veiligheidsvragen moet beantwoorden. Maar soms gaat ze een stapje verder om achter de waarheid te komen, want Kevin zal het nooit eerlijk vertellen.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Temptations Megan en Joshua hadden onveilige seks

"Het is zelfs zo ver gekomen dat ik zijn vingerafdruk moest nemen in zijn slaap en 'm op zijn iPhone moest leggen" vertelt Megan over haar detective avonturen. Kevin gaat volgens vele vrij ver met zijn avontuurtjes. "Toen we samen op reis waren in Malta heeft hij mij ook bedrogen. Hij zit eigenlijk op negen à tien keer": zegt Megan. Alleen in de ogen van Megan is het pas als je seks hebt dat het echt bedriegen is. Zoenen telt niet mee als vreemdgaan. "Anders was het zeker twintig keer": zegt Megan daarover.