Beeld © Instagram Yana Daems

Temptation Island doorgestoken kaart?

16 februari 2018 16:57

WOW! Elke fan vraagt zich af op dit moment of Temptation Island doorgestoken kaart is. Yana en Megan zijn samen heel gezellig te zien op Instagram, maar het is het bijschrift dat zorgt voor alle ophef.

"Hij is soms een beetje een sletje. It is wat it is”

Op de foto van de twee knappe meiden staat "3 years of friendship and still counting". Maar of dit nou betekent dat het hele programma fake is valt te betwisten. In “Temptation Live” van de Belgisch Flair licht Yana toe hoe het nou allemaal zit. Yana en Megan kennen elkaar al drie jaar.

Maar Yana weet helemaal niet dat haar vriendin meedoet als koppel aan Temptation. Het is dankzij een dronken Kevin dat zij hierachter komt. Tijdens het uitgaan schreeuwt hij dat hij meedoet aan Temptation. Daarop zoekt Yana natuurlijk gelijkt contact met haar vriendin via de app en blijkt het inderdaad zo te zijn.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Temptations Megan en Joshua hadden onveilige seks

Maar ja, is het nu doorgestoken kaart.? Yana benadrukt dat er geen opgezet spel is. Ze is ook geen actrice “Geloof mij, ik kan niet acteren. Als je mij  lijnen geeft die ik moet voorlezen vergeet ik het in twee seconden”: zegt de blondine.

“Megan was daar echt om haar relatie te testen. En die is serieus getest geweest. Kevin is een toffe gast, hij doet alleen soms stomme dingen. Hij is soms een beetje een sletje. It is wat it is” besluit Yana.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Temptations Kevin ging niet 5, maar 20 keer vreemd

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!