Michael en de kids Beeld © Instagram Michael van der Plas

Michael van der Plas en kinderen beginnen aan nieuw leven

22 februari 2018 10:37

Michael van der Plas deelt vandaag op zijn Instagram een schattig kiekje van Angelina en Milano vanuit zonnig Spanje. De kinderen van Samantha de Jong alias Barbie zijn gisteren samen met vaderlief Michael en diens nieuwe vriendin Naomi naar het buitenland vertrokken om daar het geluk te gaan beproeven. "Het gaat gelukkig heel goed met de kinderen", vertelt Michael aan RTL Boulevard.

"Samantha mag de kinderen altijd blijven zien"
Miniatuurvoorbeeld

Lees meer

Barbie ziet kinderen naar het buitenland vertrekken

Michael laat gisteren in RTL Boulevard weten dat Angelina en Milano voor in ieder geval een half jaar bij hun vader in Spanje zullen gaan wonen. De realityster hoopt hiermee rust in de tent te kunnen creëren voor zijn kinderen, die een hoop te verduren hebben gekregen de afgelopen tijd. Na de scheiding met Michael belandt moeder Samantha in een diep dal en probeert Sam zichzelf van het leven te beroven. Michael hoopt met de verhuizing naar Spanje zijn kinderen weer een stabiel leven te kunnen geven. "Het is niet meer dan normaal dat wanneer er een ouder even uitvalt dat de andere ouder het oppakt", aldus Michael. 

Het besluit is genomen in goed overweg met moeder Samantha, die haar leven momenteel weer op de rit probeert te krijgen. Sam hoeft volgens Michael niet bang te zijn dat ze haar kinderen nooit meer zal zien. "Samantha was natuurlijk wel even emotioneel, maar ik zou de kinderen nooit van Samantha afpakken. Ze mag de kinderen altijd blijven zien."

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!