Beeld © RTL

Robin Martens en Marieke Elsinga in It Takes 2

28 februari 2018 18:45

Onder meer Robin Martens, Marieke Elsinga en Jörgen Raymann laten in It Takes 2 hun tot dan toe onontdekte zangtalent zien. Onder leiding van Jamai en Gordon laten zij Nederland kennis maken met hun mooiste zangstem.

Acteur Leo Alkemade, entertainer Jörgen Raymann, presentator Bert van Leeuwen, hair- en make-upartist Mika van Leeuwen, dj en presentatrice Eva Cleven, YouTuber Dionne Slagter, Vlaamse presentatrice Evi Hanssen, actrice Robin Martens en onze eigen Marieke Elsinga zeven weken lang hun stem op het programma drukken. 

De BN’ers worden in de eerste aflevering gekoppeld aan drie klinkende namen uit de Nederlandse muziekindustrie: Trijntje Oosterhuis, Romy Monteiro en Marcel Veenendaal. Wie van deze professionals vormt het ultieme zangduo met zijn BN’er?  Alle optredens worden beoordeeld door de vakjury: Angela Groothuizen, Gerard Ekdom en Ronnie Flex.

 

Miniatuurvoorbeeld

lees ook

Ronnie Flex jurylid in It Takes 2

Muzikale afvalrace

In de eerste aflevering zingen de negen deelnemers solo. Backstage luisteren Trijntje, Romy en Marcel mee. Zij kunnen de optredens alleen horen, maar niet zien. Uiteindelijk kiest elke professional puur op basis van de stem drie duetpartners, waarmee ze deze zangcompetitie aangaan. Pas nadat ze hebben gekozen, krijgen de profs te zien welk bekend gezicht bij de stem hoort.

Vanaf show 2 begint de muzikale afvalrace. De vakjury beoordeelt vanaf dat moment alle optredens met een cijfer. De BN’ers met de hoogste score zijn direct door naar volgende week. De bekende zangers die onderaan de ranking belanden, zitten in de gevarenzone. Hun lot ligt in handen van de publieksjury in de studio. Zij bepalen wie er alsnog door mag naar de volgende show en van welke BN’er we helaas afscheid nemen. Wie wint de finale van het nieuwe seizoen van ‘It Takes 2’ en kan zich voortaan naast entertainer, acteur of presentator ook zanger noemen? 

It Takes 2 is vanaf 24 maart te zien op RTL 4.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!