Kenneth Herdigein Beeld © RTL

Terugkeer van oude bekende in GTST

01 maart 2018 13:20

Stanley Mauricius keert terug naar soapdorp Meerdijk! Na een afwezigheid van 9 jaar maakt Kenneth Herdigein zijn rentree in Goede Tijden, Slechte Tijden.

Stanley verschijnt in 2006 voor het eerst in Goede Tijden, Slechte Tijden wanneer ex-liefje Dorothea Grantsaan staat op het punt te gaan trouwen met Jef Alberts. Stanley blijkt nog altijd warme gevoelens te koesteren voor zijn Doortje en doet er dan ook alles om zijn grote liefde weer voor zich te winnen. Helaas voor Stanley blijkt oude liefde toch echt te roesten en kiest Dorothea definitief voor haar nieuwe vlam. Stanley besluit om Meerdijk te verlaten en te gaan touren met zijn band.

In seizoen 2008-2009 keert Stanley terug naar Meerdijk. Dit keer staat hij echter op goede voet met ex-vrouw Dorothea en diens nieuwe geliefde Jef. Stanley komt langs om meer tijd met zijn zoon Bing door te kunnen brengen. Na een bliksembezoek aan Meerdijk van 13 afleveringen vertrekt Stanley opnieuw uit de serie.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook

Nieuwe leader verklapt: Q Bouwhuis blijft in GTST

En nu is Kenneth Herdigein dus weer terug van weggeweest. EndemolShine verklapt alvast dat niet iedereen in Meerdijk zit te wachten op de terugkomst van de Surinaamse charmeur. Kijken dus, vanaf vandaag op Videoland en vanaf donderdag 8 maart op RTL 4!

Miniatuurvoorbeeld

Throwback

Casper van Bohemen: Frits in GTST spelen was een feestje

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!