Jochem van Gelder Beeld © ANP

Jochem van Gelder heeft 'natte oogjes' bij weerzien met zoon

05 maart 2018 11:53

De zoon van Jochem van Gelder is weer terug op Hollandse bodem! De presentator is maar wat blij dat hij zijn Levi eindelijk weer in de armen heeft kunnen sluiten. "Ik heb er natte oogjes van gehad", vertelt Jochem vandaag aan RTL Boulevard.

"Heel fijn om je kind gewoon weer lekker in de buurt te hebben"
Miniatuurvoorbeeld

Lees ook

Jochem van Gelder mist Praatjesmakers

Jochem van Gelder laat aan RTL Boulevard weten dat de 22-jarige Levi een jaar naar het buitenland zou gaan om daar te studeren. "Hij heeft een half jaar kunstgeschiedenis gestudeerd in Wenen. Hij zou eigenlijk langer in Oostenrijk blijven maar hij heeft ervoor gekozen om eerder terug naar Nederland te komen en zijn studie af te breken."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook

Zoon Jochem van Gelder wil ook in WIDM?

Kunstgeschiedenis blijkt toch niet helemaal Levi zijn ding te zijn.¬†Nu gaat de teruggekeerde student zich beramen op zijn toekomstplannen. "De komende maanden gaat Levi zich ori√ęnteren op een vervolgstudie. Hij is eerder teruggekomen om zo de tijd te kunnen nemen zich goed te kunnen ori√ęnteren op zijn toekomstplannen. Levi wil ook op zoek gaan naar een eigen plekje in Amsterdam, dus ik ben benieuwd wat de toekomst allemaal voor hem¬†gaat brengen."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook

Jochem van Gelder verrast opvolger Tess Milne

De voormalige SBS 6-presentator is ieder geval blij dat zoonlief weer terug in Nederland is. "Ik had natte oogjes bij het weerzien. Het is natuurlijk altijd heel fijn om je kind gewoon weer lekker in de buurt te hebben."

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!