Beeld © RTL

Temptation-Kevin date met een verleidster

05 maart 2018 13:33

Temptation Island is dit jaar stoomender dan ooit. En het seizoen is nog lang niet afgelopen! Voor de aankomende afleveringen staat er ook weer genoeg verleiden, versieren en vreemdgaan op de agenda. Toch lijkt het erop dat het één verleidster is gelukt Temptation-Kevin te strikken.

"Love game strong"
Foto Kevin
Miniatuurvoorbeeld

Lees ook

Met welke Temptation Island verleider duik jij de koffer in?

Foto Chloë

Megan en Kevin gaan samen als koppel dé ultieme relatietest aan, maar al voor het eerste kampvuur gaat Megan de fout in. De 18-jarige valt als een blok voor verleider Joshua. Toch is dit niet de eerste keer dat het stel relatieproblemen heeft. Zo maakte Megan al eerder bekend dat Kevin twintig keer is vreemdgegaan voordat ze besloten aan het programma mee te doen.

Ondanks alles wat er op het eiland is gebeurd heeft Megan haar ex-liefje wel teruggenomen nadat de show afgelopen was. Dit laat ze weten aan radio dj Thalia van het Antwerpse radioprogramma Seks & Jamz op Radio Stad. Aan de Belgische site HLN.be laat Thalia weten: “Tijdens het gesprek heeft Megan inderdaad toegegeven dat ze na Temptation Island weer heel even een koppel was met Kevin. Maar ze vertelde er ook meteen bij dat het niet veel voorstelde.”

Miniatuurvoorbeeld

Lees meer

ZIEN: Temptation-babe Denise heeft yolo-tattoo in mond

We weten dus dat Kevin en Megan na Temptation Island weer bij elkaar in bed beland zijn, maar niet voor lang... Inmiddels lijkt Kevin het namelijk gezellig te hebben met een andere Temptation verleidster. Op de Instagram van Kevin zien we hem hand-in-hand met een dame met rode nagels. Bij de foto staat ‘love game strong’. Maar pikant detail: het blijkt hier niet te gaan om de hand van Megan, maar van verleidster Chloë. Chloë is namelijk gespot met verleidelijke rode nagels, terwijl Megan de afgelopen tijd kiest voor een roze kleur op haar nagels.

Inmiddels heeft Kevin de foto van Instagram verwijderd, maar fans weten het zeker: Chloë en Kevin zijn een stelletje.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!