DuckTales Beeld © Disney

Eindelijk: DuckTales komt terug op tv

8 maart 2018 14:38

Drie jaar geleden wordt de comeback van DuckTales al aangekondigd, maar nu is het dan eindelijk zo ver: Turbo McKwek, Govert Goudglans en Zwarte Magica beleven zaterdag hun terugkeer op televisie!

DuckTales beleeft zijn vuurdoop op 18 september 1987. Vier seizoenen lang kunnen de fans genieten van de avonturen van Dagobert Duck, Donald Duck en zijn neefjes Kwik, Kwek en Kwak. Maar in 1990 valt plotseling het doek voor de razendpopulaire Disney-serie. Tot nu!

DuckTales
Miniatuurvoorbeeld

Lees ook

Jerry Seinfeld heeft geen interesse in reboot

In 2015 maakt Disney al bekend dat DuckTales een comeback zal maken als tv. Maar daarna wordt het stil. Onlangs zijn de beelden van de reboot naar buiten gekomen. Hierin zijn alle oude helden van toen weer te zien: van Zwarte Magica, Turbo McKwek, Govert Goudglans tot aan Van Stoetenwolf... allemaal zijn ze weer van de partij!

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook

Extra aflevering voor remake serie Roseanne

De Nederlandse première van de DuckTales-reboot staat gepland voor aankomende zaterdag. Het eerste seizoen bestaat uit 21 afleveringen van een half uur en twee specials van elk een uur. Bekende namen als David Tennant (Dagobert), Danny Pudi (Kwik) en Beck Bennett (Turbo McKwek) zullen hun medewerking verlenen aan de reboot van DuckTales.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!