Ron Boszhard blij dat WIDM-posters verdwijnen

12 maart 2018 17:40

Ron Boszhard is blij dat Wie is de mol? achter de rug is. De presentator was de eerste afvaller van het achttiende seizoen van het populaire spelprogramma en werd wekenlang geconfronteerd met zijn snelle exit.

"Vanaf dag één, was ik rood"

"Kijk, ik kom heel vaak bij het TROS-gebouw en dan zie ik elke keer dit beeld", zegt Ron maandag in een Instagramfilmpje dat is opgenomen bij het AVROTROS-gebouw op het Mediapark. Daar staan posters van alle tien deelnemers aan Wie is de mol? en is wekenlang bijgehouden wie is afgevallen. "Allemaal in het rood", zegt de presentator nadat hij de foto van Mol Jan Versteegh heeft laten zien. "Ze gaan er morgen af, dan hoef ik daar de aankomende tijd ook niet meer naar te kijken. Vanaf dag één, vanaf dag één, was ik rood."

Deelnemen aan Wie is de mol? was een langgekoesterde wens van Ron, die de makers van het programma zelf benaderde. De presentator moest het programma echter al verlaten voordat hij de meeste andere kandidaten had leren kennen. Zij kregen de kans Ron terug te laten keren in het spel, maar haalden hem niet terug. Zaterdagavond was in de laatste aflevering van het seizoen te zien dat presentator Jan Versteegh dit jaar probeerde de opdrachten te saboteren.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook

Mol Jan bezorgt makers klamme handjes

Ondanks zijn snelle vertrek genoot Ron van zijn deelname aan Wie is de mol? "Bedankt lieve Molloten", schreef de presentator zondag bij een foto van alle deelnemers in Amsterdam, waar de ontknoping van het programma plaatsvond. "Het was een avontuur dat ik dankzij jullie nooit meer zal vergeten."

Ron was na de eerste aflevering van Wie is de Mol? te gast bij RTL Boulevard:

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!