Luke, Katy en Lionel Beeld © Getty Images

5x knettergekke Katy Perry in nieuwe seizoen Idols

13 maart 2018 12:16

Na een pauze van twee jaar is het populaire American Idol terug op tv met het zestiende seizoen. En daar hoort ook een volledig nieuwe jury bij met Lionel Richie, Luke Bryan en de knettergekke Katy Perry.

Die laatste zorgt al direct voor een aantal gekke en opvallende momenten in de eerste twee afleveringen. 

Onderuit

Hoge hakken en een gladde vloer... dat gaat natuurlijk mis! En inderdaad. Tijdens een dance battle met een kandidaat gaat Katy onderuit. 

Miniatuurvoorbeeld

Bekijk ook

Jongen gaat viral met bizar goede American Idol auditie

Real life kikker

Katy biecht ook een bizar talent op: ze is namelijk stiekem een kikker! En dat ziet er vrij bizar uit...

'Wig snatched!'

Aan de start van zijn auditie zegt de 18-jarige Noah de term 'wig'. Katy Perry snapt het direct, maar de andere juryleden Luke en Lionel hebben geen idee waar het over gaat. Wig komt van de term 'weave (of wig) snatched' wat zoiets is als 'omg, wow!' of 'geweldig/baanbrekend' als reactie op iets of iemand. Dit is vooral een bekende term in de homowereld. 

Als reactie op Noah's geweldige auditie loopt Katy op Noah af en geeft ze hem de beoordeling waar hij op wacht: "wig... snatched!" oftewel "je was geweldig!"

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook

Non overlijdt in rechtszaak tegen Katy Perry

Allereerste kus

De 19-jarige Benjamin Glaze laat de jury weten dat hij nog nooit een relatie heeft gehad en daarom nog nooit met een meisje heeft gezoend. Dat pikt Katy niet en dus roept ze hem, want het is hoog tijd voor die allereerste kus!

Hete kandidaat

Katy glijdt bijna van haar stoel als Trevor auditie komt doen. De zangeres is enorm onder de indruk van de jongen en vraagt direct of hij nog single is, maar helaas... Hij heeft een vriendin.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!