Beeld © RTL

Stiefdochter Ben Saunders steelt show in The Voice Kids

17 maart 2018 09:54

Gisteravond hebben we weer kunnen genieten van de tweede liveshow van The Voice Kids en er zitten weer een hoop engelenstemmen tussen. Zo weet ook de stiefdochter van The voice-winnaar Ben Saunders de show te stelen.

"K3 vind ik heel kinderachtig"

De 9-jarige Nikia kiest voor het lied Who's Lovin' You van de Jackson 5. "Ik hou van muziek uit de jaren 70 en zing alleen maar soul. K3 vind ik heel kinderachtig", vertelt de piepjonge zangeres.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook

Maya verovert harten in The Voice Kids

Met haar eerste uithaal weet zij ervoor te zorgen dat juryleden Ali B en Ilse de Lange hun stoelen omdraaien. Stiefvader Ben is maar wat trots op zijn kleine meid!

Nikia treedt met haar deelname aan The Voice Kids in de voetsporen van stiefvader Ben, die bekend wordt door het winnen van het eerste seizoen van TVOH. Daarna wordt het echter stil rondom de Use Somebody-zanger. En daar steekt jurylid Ali B graag de draak mee. "Als het niet lukt kan je altijd nog verkeersregelaar worden, vraag maar aan papa", grapt Ali B.

Nikia en haar vader zijn donderdagavond te gast bij RTL Boulevard.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook

Tjindjara van The Voice in verwachting

Benieuwd naar hoe de anderen kandidaten het er vanaf brengen? Kijk dan volgende week vrijdag weer om 20.30 naar The Voice Kids op RTL 4.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!