Donny en Priscilla Beeld © YouTube Donny

Donny Roelvink laat meisje huilen

16 maart 2018 10:27

Donny Roelvink is maar wat gek op zijn fans! Zo heeft de knappe realityster de aan een rolstoel gekluisterde Priscilla verrast met een wel héél bijzonder uitje...

"Het doet mij echt supergoed dat ik hun dag een stukje mooier kan maken"

De jongste zoon van volkszanger Dries Roelvink is sinds kort een eigen YouTube-kanaal begonnen. In het rubriekje Glimlach Van Een Kind bezorgt Donny zijn fans de dag van hun leven.

Deze week is te zien hoe de sportieve hunk plotseling op de stoep staat bij de 14-jarige Priscilla die door een nekverlamming al haar hele leven in een rolstoel zit. Pris is gek op auto's én op Donny en dus hebben Priscilla haar ouders de jongste Roelvink-telg ingeschakeld om Pris de dag van haar leven te bezorgen. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook

Zwangere fan in tranen door verrassing Dave Roelvink

Racewagen
Miniatuurvoorbeeld

Lees ook

ZIEN: Donny Roelvink compleet afgetraind

Priscilla is in tranen wanneer ze dan eindelijk oog in oog staat met haar grote idool. Als Donny haar dan ook nog eens vertelt dat ze samen een ritje gaan maken in een snelle wagen kan Pris haar geluk al helemaal niet op! Samen met Don maakt ze de straten van haar geboortedorp onveilig. 

Om de dag compleet te maken krijgt Priscilla ook een shirt van haar favoriete voetbalclub Ajax cadeau met daarop de handtekeningen van alle spelers. Ook nu vloeien de tranen - uiteraard - weer rijkelijk bij de laaiend enthousiaste Donny-fan.

Donny in de racewagen
Miniatuurvoorbeeld

Lees ook

Dries Roelvink komt met zomerse plaat Costa Hollanda

Donny vertelt aan RTL Boulevard volop genoten te hebben van de opnames. "Dit was echt heel speciaal voor mij. Je ziet in de video hoe mooi en liefdevol die kids zijn. Het doet mij echt supergoed dat ik hun dag een stukje mooier kan maken."

Het verrassen van Pris smaakt dan ook naar meer! De komende weken zal Donny nog meer fans de dag van hun leven gaan bezorgen. Ook deze afleveringen zullen te zien zijn op het YouTube-kanaal van de knappe Roelvink.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!