Cherish Beeld © RTL

Temptation-Cherish over Tim: 'Ik krijg het gewoon benauwd'

16 maart 2018 11:39

Tim heeft een grote misstap begaan in Temptation Island met de Nederlandse Cherish. Zij doet nu een boekje open bij Goedele on Top van VIJF. De liefde is duidelijk niet wederzijds.

"Ik krijg het gewoon benauwd"

Tim wilde zijn Deborah ten huwelijk vragen op Temptation, maar Cherish heeft daar een stokje voor gestoken. Alleen Tim is wel heel erg hoteldebotel op de blondine. "Helemaal in love. Dat ik soms echt dacht: Ik krijg het gewoon benauwd", vertrouwt Cherish Goedele toe. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Temptations Deborah reactie op vreemdgaan Tim?

Het gaat Cherish niet in de koude kleren zitten dat zij een verloving kapot heeft gemaakt. "Ik vind het toch wel zielig. Ik denk dat zij mij aan de ene kant ook wel dankbaar is, want nu zie je het op tv. Het kan ooit ook een keer zijn dat hij het in de discotheek doet achter je rug om."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Gaat dit programma Temptation Island overtreffen?

Helaas heeft de verleidster ook meegemaakt dat haar vriend haar heeft bedrogen. Een wijze les waardoor zij toch anders kijkt naar relaties. Cherish: "Al ben je getrouwd, en ik woon samen, en je hebt drie kinderen, kan het altijd zijn dat de man thuis komt en zegt: Sorry, ik heb een ander."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Laetitia mag dildo niet meenemen naar Temptation Island

Maar de verleiding zou ze niet op zoeken als ze in een relatie zit: "Ik moet eerlijk zeggen, als ik iemand heb waar ik echt smoorverliefd op ben en echt van hou, ik zou niet mee willen doen. Want ik weet gewoon dat er 95% kans is dat het fout gaat. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!