Beeld © AVROTROS

9 hilarische momenten uit Frans Bauer in Amerika

17 maart 2018 23:00

In het nieuwe televisieprogramma Frans Bauer in Amerika gaan de volkszanger en zijn Maris samen op vakantie naar de States. Maar de vrolijke Frans en zijn vrouw komen er in de eerste aflevering achter dat zo’n tripje plannen nog niet zo eenvoudig is…

1. Formulieren

Bij het invullen van de formulieren gaat het al mis. “What is the name of your mother’s mother”, is de vraag op het formulier. Frans is de kluts helemaal kwijt. Vragen ze nu om de naam van zijn oma, of toch om de meisjesnaam van zijn moeder? Ook helpt het niet echt mee dat ze steeds uit het systeem worden gegooid.

2. Friet schillen

Mariska en Frans zijn straks een aantal weken weg en er is maar één iemand aan wie ze hun kroost toevertrouwen: mama Bauer. Wanneer de mams van Frans langskomt om frietjes te eten wordt ze flink aan het werk gezet. Toch hebben de kinderen flink wat commentaar op hun oma. Het resultaat? De jongens moeten zelf aan de slag, maar hebben hier wel een YouTube filmpje voor nodig.

3. Bauer speciaal

Een avondje bij het gezin is niet compleet zonder de ‘Bauer speciaal’. Frans legt even uit hoe je zo’n bijzondere lekkernij maakt: een frikandel met een laag piccalilly , een portie uien én een schepje satésaus. De rest van het gezin is niet echt onder de indruk van de smaaksensatie van de zanger: “Hoe wordt je misselijk? Nou, zo", aldus de rest van de familie Bauer.

Miniatuurvoorbeeld

Lees meer

Frans Bauer wil blijven verrassen

4. Braaf imago

Frans is zich er duidelijk van bewust dat hij een braaf imago heeft. Voor de grote reis naar Amerika heeft de entertainer nog een optreden. Eenmaal aangekomen in zijn kleedkamer liggen er stukken fruit en snoepjes op hem te wachten. Toch had de zanger liever wodka gezien.

5. Kledingcrisis

Wanneer de twee Bauertjes in de auto zitten om de papieren voor Amerika op orde te brengen, belt zoon Christaan: “Ik had even een vraagje: welke jas moet ik aan?”, vraagt de zoon van Frans en Mariska. Eerder belt de jongen al wat voor kleding hij aan moet naar school. Dat wordt nog wat als de vakantie begint…

Miniatuurvoorbeeld

Lees meer

Zoons bepalen einde carrière Frans Bauer

6. Paspoort

Maris en Frans gaan samen foto’s maken voor het Amerikaanse paspoort. En er mag vooral niét gelachen worden. maar dat blijkt toch best lastig.

7. Souvenir

De twee vakantiegangers willen niet met lege handen naar Amerika en besluiten daarom nog even de souvenirwinkels in onze hoofdstad leeg te kopen. Toch zijn niet alle souvenirtjes een groot succes: “We got a nice gift for you, a theedoek from Holland”, grapt de zanger.

8. Koffer inpakken

Tijdens het inpakken van de koffers gaat het over de onderbroeken van Frans. De zanger vindt dat hij minimaal vijftien paar onderbroeken mee moet nemen. En nog een paar extra: “Want je weet niet wat je daar te eten krijgt.”

9. BigMac

De eerste stop in Amerika is Pittsburgh. Daar gaan de twee tortelduifjes op bezoek bij de man wiens vader de uitvinder is van de BigMac. In het filiaal staat een ultra grote versie van de geliefde hamburger waar de twee uitgebreid mee poseren.

Miniatuurvoorbeeld

Lees meer

Frans Bauer versierde zijn vrouw met een BigMac

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!