Beeld © Instagram Bas

Utopianen Bas en Dominique samen terug op televisie

23 maart 2018 12:32

Dominique en Bas zijn vanavond eindelijk weer samen op televisie te zien. De Utopianen worden gevolgd in het AVROTROS-programma Nederland Verhuist.

"Ik probeer van ons huis een thuis te maken. Maar dat lukt niet, want hij is er nog niet"

In het programma Nederland Verhuist zien we hoe Bas en Do verhuizen naar hun nieuwe woning. Het is niet de eerste keer dat Bas en Do samen wonen, want de twee vallen als een blok voor elkaar in Utopia. 

Hun relatie wordt in het realityprogramma meerdere keren op de proef gesteld. Zo erg zelfs, dat het uit gaat tussen de twee. Do besluit daarna in januari 2017 om Utopia te verlaten. Bas vertrekt eind september uit het beloofde land. Niet veel later maakt het stel bekend toch weer samen te zijn.

Miniatuurvoorbeeld

meer utopia

Utopia-Billy valt door de mand als zangeres

De twee tortelduifjes lijken er nu samen echt voor te gaan, want ze gaan samenwonen in Haarlem. Op 22 januari krijgt het stel de sleutel van hun liefdesnestje. Het stel wordt drie dagen later opnieuw van elkaar gescheiden, omdat Bas besluit terug te gaan naar Utopia. Do laat aan het AD weten dat het haar zwaar valt: "Ik heb alles voor hem achtergelaten. Mijn familie woont hier niet, ik ken bijna niemand. Ik ben echt vanaf punt nul begonnen. Nu ben ik een sterke en zelfstandige vrouw, maar zo'n verhuizing hakt er flink in."

Op 1 juni, wanneer Utopia voor altijd haar deuren zal sluiten, zal Bas terugkeren naar zijn geliefde Do. Tot dan moet zij haar love in de gaten houden via de livestreams. "Ik kan hem volgen via de livestream en houd een dagboek bij voor mezelf, zodat hij kan teruglezen wat ik heb beleefd. Dat is wel zo eerlijk. Ik probeer van ons huis een thuis te maken. Maar dat lukt niet, want hij is er nog niet," aldus Dominique.

Miniatuurvoorbeeld

meer utopia

Utopianen maken zich zorgen om in vrieskou slapende Rienk

Vanavond kun je smullen van de verhuisstress van Bas en Do in Nederland Verhuist om 22.30 uur op NPO 1.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!