Beeld © AVROTROS

7 grappige momenten uit Frans Bauer in Amerika

25 maart 2018 06:09

In Frans Bauer in Amerika gaat de goedlachse volkszanger samen met zijn Maris op vakantie naar de States. In de tweede aflevering bezoeken de twee nuchtere Hollanders de bijzondere wereld van de Amish.

1. Paard en wagen

De vrolijke zanger en zijn Mariska bezoeken de magische wereld van de Amish. En dat is wel even anders dan dat ze gewend zijn! Het ouderwetse volkje heeft natuurlijk geen auto en verplaatst zich nog met paard en wagen. Ook de Bauertjes moeten dit natuurlijk even meemaken.

2. Boete

Frans is verwonderd als hij hoort dat voor de ouderwetse wagen dezelfde regels gelden als een auto. Zo mag je bijvoorbeeld niet dronken met de wagen rijden. Je kan dan zelfs een boete krijgen!

Miniatuurvoorbeeld

Lees meer

9 hilarische momenten uit Frans Bauer in Amerika

3. Dronken 

De nette Rachel zit achter het stuur van het vervoersmiddel, natuurlijk in een typische Amish outfit. Toch is de jongedame niet zo netjes als dat ze eruit ziet. Zo vertelt ze de twee Hollanders dat ze een keer een dronken jongen hebben vastgeboden aan het dak van de wagen. De enthousiaste Frans kan het verhaal wel waarderen en komt niet meer bij als hij het hoort.

4. iPhone

Maar nog verbaasder is de volkszangers als hij hoort dat Rachel geen televisie heeft, maar wel een iPhone. Officieel mag het niet, maar de Amerikaanse zit gewoon op Facebook, Snapchat en Netflix. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees meer

Frans Bauer had muzikale midlifecrisis

5. UFO

Niet alleen bezoeken de twee nuchtere Nederlandsers de Amish, ook nemen ze een kijkje in het verlaten stadje Kecksburg. Deze plaats is bekend geworden doordat er in de jaren 90 een UFO is neergestort. Een vreemd verhaal als je het Frans vraagt.

6. Specialist


De Heb Je Even Voor Mij-zanger en zijn Maris staan met open mond te luisteren als de specialist de bijzondere geschiedenis vertelt van het kleine stadje. “Een vliegende eikel”, noemt Frans de UFO.  

Miniatuurvoorbeeld

Lees meer

Frans Bauer versierde zijn vrouw met een BigMac

7. Angst

De vrouw van de vrolijke zanger vindt alles over het incident mega interessant en krijgt er geen genoeg van. Fransje begint hem langzaam toch wel een beetje te knijpen: “Ik vind het eng”, geeft hij toe. Maar Mariska wil alles zien. “Moet dat nu echt Maris? Wie weet wat je aantreft?”, probeert Frans nog, maar zonder succes.  

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!