Beeld © RTL

Beste zangeres voor het laatst bewaard in The Voice Kids

23 maart 2018 23:11

Vrijdag zien we de laatste blind audition van The Voice Kids en deze wordt onvergetelijk afgesloten. Yosina is tien jaar en zingt de sterren van de hemel met het lied Ken Je Mij.

"Als er zo'n groot talent voor mij staat word ik er altijd stuntelig van"

Voordat Yosina mag optreden heeft Wendy van Dijk een verrassing voor haar. Ze laat een filmpje zien van de familie van Yosina die in West Papua woont. "Succes Yosina", horen we en ze staan met spandoeken te juichen. Yosina barst in tranen uit en vertelt dat ze haar familie erg mist. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook

Stiefdochter Ben Saunders steelt show in The Voice Kids

Maar dan staat ze op het podium en iedereen smakt naar adem. Haar familie raakt direct geëmotioneerd en beginnen dan ook allemaal te huilen. Ook Ali B en Marco Borsato zijn ontroerd en draaien dan ook direct om. Als Marco is omgedraaid is hij blij verrast als hij ziet dat hij haar kent. "Ik heb samen met mijn vader opgetreden voor War Child en daar heb ik Marco Borsato ontmoet. Ik denk dat hij mij wel herkent", vertelt Yosina. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook

Maya verovert harten in The Voice Kids

Later draaien ook Ilse de Lange en Douwe Bob hun stoel om. Zodra het zangeresje stopt met zingen zoekt Ilse naar woorden. "Als er zo'n groot talent voor mij staat word ik er altijd stuntelig van. Ik zou graag een klein onderdeel willen worden van de enorme reis die jij ongetwijfeld gaat maken." 

Ook Douwe en Ali B zeggen niets anders dan lovende woorden, maar uiteindelijk kiest ze dan toch voor Marco Borsato. "Ik moest echt op mijn tong bijten. Wat er vanavond gebeurde was zo magisch", onthult Marco. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook

The Voice Kids opent met 1,7 miljoen kijkers

Later mag Yosina nogmaals haar prachtige stem laten horen maar dit keer niet alleen. Haar vader neemt de gitaar in zijn handen en samen zingen ze, niet geheel ontoepasselijk, het lied Engel Van Mijn Hart van Marco Borsato. 

De hele aflevering zien? Kijk dan op RTLXL.nl

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!