Beeld © RTL

Dit had je moeten zien bij Married At First Sight

28 maart 2018 10:38

Hoera! Alle stellen zijn getrouwd bij Married At First Sight! En we hebben toch een partijtje zitten zwijmelen, maar toch ook enigszins verbouwereerd gekeken. Laten we beginnen met het über schattige stel Ron en Tamara.

"Ik vind het echt verschrikkelijk"
Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Dit heb jij gemist bij Married At First Sight

Ron is al tien jaar aan het daten en neemt het heft in eigen handen door aan het programma mee te doen: "Ik heb inmiddels zoveel blauwtjes gelopen dat ik mij officieel kan benoemen tot grote smurf." Tamara heeft in Ron sowieso de allerliefste jongen gevonden. Zijn allereerste woorden aan haar zijn: "Wat ben jij mooi, echt waar." Te schattig voor woorden.

Vorige week blijkt al dat Christel het toch wel moeilijk heeft met een aantal dingen van Marcel. Helaas is zij deze week volledig in tranen. Want dat accent van Marcel is toch echt een dingetje. Christel probeert het rustig aan de camera uit te leggen maar barst volledig in tranen uit: "Ik vind het echt verschrikkelijk, sorry. En ik was daar zo bang voor, en het valt op zich best mee. Maar ik vind het echt heel moeilijk." En dat terwijl Marcel de goedheid zelve lijkt. Dus hopelijk gaat ze wennen aan zijn accent.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!