Nina Sanders Beeld © Otto van den Toorn

Nina Sanders komt eindelijk terug naar Meerdijk

28 maart 2018 11:22

Marly van der Velden keert 11 april weer terug in Goede Tijden, Slechte Tijden! Alterego Nina Sanders haar werk in Hongkong zit erop en dus maakt de zakenvrouw binnenkort weer haar opwachting in soapdorp Meerdijk.

"Ik vind het heel leuk om al mijn collega's weer te zien"
Terugkeer Nina

Maanden geleden verlaat Marly van der Velden Goede Tijden, Slechte Tijden om te kunnen genieten van haar zwangerschapsverlof. Op 30 oktober 2017 bevalt de soapactrice van dochtertje Jackie-Rey Meijer. 

Aan al het goede komt een einde en dus ook aan het zwangerschapsverlof van Marly! Begin februari keert de brunette weer terug op de set van Nederlands langstlopende soapserie. Indertijd laat Marly aan RTL Boulevard weten erg uit te kijken naar haar terugkeer in Goede Tijden, Slechte Tijden. "Ik heb er onwijs veel zin in dat het normale leven weer gaat beginnen, om weer te mogen spelen. Ik vind het ook heel leuk om al mijn collega's weer te zien."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook

Marly van der Velden verwacht een meisje

En nu is het dus bijna zo ver: binnenkort zal te zien zijn hoe Nina onverwacht weer op de stoep staat bij haar liefje Bing. En daar is Nina's personal-assistent Loes nou niet bepaald blij mee...

Na de hereniging met haar familie komt Nina er achter dat ze veel gemist heeft in haar afwezigheid. Want wat is er aan de hand met Loes? En waarom is Zoë niet op haar werk? 

Loes de Haan
Miniatuurvoorbeeld

Lees ook

Tweede dochter voor Marly van der Velden

De soapfans zullen nog even geduld moeten hebben voordat ze een antwoord krijgen op deze prangende vragen: Marly zal vanaf 11 april te zien zijn in Goede Tijden, Slechte Tijden op Videoland en pas vanaf 18 april ook op RTL 4.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!