Coen en Sander Beeld © ANP

Radio-dj's Coen en Sander maken opwachting in GTST

28 maart 2018 17:11

Coen Swijnenberg en Sander Lantinga brengen binnenkort een bliksembezoekje aan soapdorp Meerdijk! De Radio 538-dj's zullen 9 april live uitzenden vanaf het welbekende soapcafé De Koning.

Coen en Sander in GTST

Coen en Sander worden vanmiddag tijdens 'De Coen en Sander Show' door Erik de Vogel, beter bekend als het personage Ludo Sanders, uitgenodigd om samen met een handjevol luisteraars een bezoek te brengen aan het soapdorp.

Erik: "Meerdijk is heel moeilijk toegankelijk voor mensen van buitenaf, maar jullie hebben wel de juiste man aan de lijn. Ik krijg alles gedaan bij Ludo, hij gaat regelen dat jullie kunnen uitzenden vanuit café de Koning. Ik vind de bitterballen er niet zo goed, maar het is wel de oudste kroeg van Nederland dus wat dat betreft een mooie locatie!"

Miniatuurvoorbeeld

GTST

Nieuwe leader verklapt: Q Bouwhuis blijft in GTST

Coen Swijnenberg kan niet wachten tot hij Meerdijk eindelijk mag bezoeken: "Te gek dat we met De Coen en Sander Show voor één keer onderdeel mogen uitmaken van deze langstlopende Nederlandse serie. De set is een plek waar je normaal nooit zou komen en dat maakt het extra bijzonder!"

En ook Sander Lantinga heeft er zin in: "Oog in oog met onder anderen Ludo Sanders, Janine Elschot, Lucas Sanders en Bing Mauricius,  wie wil dat nou niet?!"

Het is altijd al een grote droom geweest van de Radio 538-dj's om een uitzending te maken vanuit Meerdijk en dus vinden de heren het de hoogste tijd om een bezoekje te brengen aan set van Goede Tijden, Slechte Tijden. 

Tijdens de radio-uitzending zullen acteurs, schrijvers en de makers van de serie aanschuiven. Ook primeuren Coen en Sander exclusieve GTST-nieuwtjes en spelen zij live een scène met de acteurs.

Het is niet de eerste keer dat Coen en Sander - in het kader van bijzondere radioplekken kunnen afstrepen van hun bucketlist - radio maken op een speciale locatie. Enkele maanden geleden waren de mannen al te horen vanaf luchthaven Schiphol. En nu volgt dus binnenkort Meerdijk!

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook

Ludo en Janine verhuizen naar riante GTST-villa

Benieuwd naar de bijzondere GTST-uitzending van Coen en Sander? Luister dan op 9 april naar De Coen en Sander Show op Radio 538!

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!