Humberto Tan Beeld © ANP

Humberto Tan over zijn vermeende affaire met Dionne Stax

28 maart 2018 16:14

Humberto Tan neemt woensdagochtend de Giel Mobiel van Veronica-dj Giel Beelen op. Hoog tijd om hem dus de hemd van het lijf te vragen, vindt Giel.

"Als je het terug kon draaien, had je het dan anders gedaan?"

Het ontslag

Giel vraagt Humberto onder andere over zijn ontslag bij RTL Late Night. Humberto laat weten dat hij direct zijn woordje klaar had staan toen hij het te horen kreeg. "Je bent constant in gesprek. Je praat erover. Dan is het van: ‘Oké, waarom dan?’ Dan hoor ik de argumenten en toen zei ik: ‘Oké, prima.' Geen argumenten waar ik het mee eens ben, maar that’s it.’”

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook

Humberto maakt de komende tijd wel nog gewoon RTL Late Night. Pas volgend seizoen neemt Twan Huys de presentatie van hem over. "Ik maak gewoon mijn shows. Hetzelfde eigenlijk wel, ja. Je moet het met dezelfde intensiteit maken, want anders lukt het niet."

Komt er een boek?

Kunnen we binnenkort een boek over de bewogen jaren van Humberto bij Late Night verwachten? "Misschien over twintig jaar, maar nee ik ben niet van plan om meteen een boek te gaan schrijven." Wel heeft Humberto al een soort blauwprint klaarliggen. "Zeker van de eerste twee jaar is er elke dag een klein verslag gemaakt." 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook

Humberto Tan komt met eigen fotoglossy

Dionne Stax

Giel Beelen kan het niet laten toch iets over de vermeende affaire met Dionne Stax te vragen. "Oké, nog één laatste vraag die me toch op mijn lippen brandt: als jij het anders had kunnen doen met al het gedoe en geroddel wat er was over jou en je vrouw en Dionne Stax of weet ik veel wie… Als je het terug kon draaien, had je het dan anders gedaan?"

Humberto reageert kort: "Nee, niks. Of het nou goed gaat of slecht, ik heb nooit wat gezegd."