Farah Nazar Beeld © GTST

Dit GTST-personage krijgt een eigen shoarmabroodje

29 maart 2018 10:41

Zahra Lfil is pas een week te zien in Goede Tijden, Slechte Tijden als de Afghaanse schone Farah Nazar, maar er zijn nu al plannen om een broodje döner naar de soapie te vernoemen!

“Ja leuk, een broodje dönner met extra whiskeysaus“

De vader van Zahra werkt al lange tijd als shoarmaboer in Winschoten en is enkele jaren geleden voor zichzelf begonnen met shoarmazaak Sahara. Hij is maar wat trots dat zijn dochter nu een rol te pakken heeft in Goede Tijden, Slechte Tijden!

Met een brede grijns en de tranen in zijn ogen vertelt vader Lfil dat hij het leuk zou vinden om een broodje Farah in zijn assortiment op te nemen, een heerlijk broodje genoemd naar de soaprol van dochter Zahra.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook

Alkan Çöklü over hevige verwondingen

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook

Deze mysterieuze dame maakt opwachting in GTST

Zahra laat weten het een enorme eer te vinden om een eigen broodje te hebben in de zaak van haar vader. “Ja leuk, een broodje döner met extra whiskeysaus", zo vertelt ze aan het regionale nieuwsmedium OldambtNu. 

Benieuwd naar Zahra in Goede Tijden, Slechte Tijden? Kan dan vanavond weer om 20.30 naar RTL 4 waar te zien is hoe de driehoeksverhouding tussen Amir, Sjors en Farah zich blijft voortslepen. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!