Beeld © RTL

Nikia, Robine en Sofie stelen de harten van The Voice Kids-jury

30 maart 2018 23:00

Na vijf afleveringen vol indrukwekkende blind auditions is het alweer tijd voor de battles! Vrijdagavond is de zien hoe de jonge Nikia, Robine en Sofie de show stelen en iedereen omver blazen.

Compleet met schattige danspasjes en een grote glimlach weet het jonge trio Marco Borsato, Douwe Bob, Ilse DeLange en coach Ali B te overtuigen.

Miniatuurvoorbeeld

Lees meer

Stiefdochter Ben Saunders steelt show in The Voice Kids

Hoewel de meiden allemaal nog piepjong zijn, lijkt het alsof de dames al járen op het podium staan. De 9-jairge Nikia, Sofie en Robine van 8 staan dan ook te popelen om aan de slag te gaan.

Miniatuurvoorbeeld

Lees meer

Beste zangeres voor het laatst bewaard in The Voice Kids

Er is alleen één klein probleempje… De meiden krijgen van hun rappende coach een liedje van de Spice Girls. Alleen hebben de schattige meisjes geen idee hoe het liedje gaat. Geen enkel probleem, want Ali weet zeker dat de meiden hem trots gaan maken!

Van concurrentiestrijd is geen sprake. De meiden zijn dikke vriendinnen en noemen zichzelf The Voice Girls. Wel vinden ze het jammer dat er maar één door kan gaan, maar daar hebben de meiden een oplossing voor: ze blijven gewoon vriendinnen! 

Miniatuurvoorbeeld

Lees meer

Gordon krijgt rol in The Voice Senior

Zodra de girls op het podium verschijnen gaat het publiek uit zijn dak. De kids doen dan ook niet onder voor een echte meidengroep. Douwe Bob noemt het optreden zelfs het schattigste wat hij in zijn hele leven ooit gezien heeft.

Als het de beurt is aan coach Ali is om iets over het optreden te zeggen wil de kleine Sofietje nog even iets zeggen: “Ali B ik wil nog even iets zeggen: Ik vind dat je echt een heel leuk liedje hebt uitgezocht”, zegt ze tegen haar coach.

Miniatuurvoorbeeld

Lees meer

Maya verovert harten in The Voice Kids

Ali vindt het optreden van de dames de beste die ze vandaag hebben gezien, maar er kan er maar één de winnaar zijn. Het is een moeilijke beslissing, maar Ali laat de 9-jarige Nikia doorgaan. De Stiefdochter van Ben Saunders zien we dus terug tijdens de sing offs.

Krijg je geen genoeg van alle battles? Deze kun je hier terugvinden op RTLXL.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!