Evi Hanssen Beeld © ANP

Evi Hanssen: 'Ik moet moeite doen om gelukkig te zijn'

05 april 2018 10:40

Wie Evi Hanssen ziet stralen in It Takes 2 zal niet verwachten dat de presentatrice onlangs door een loodzware periode gaat. "Soms vraag ik mij weleens af: hoe ben ik hier doorheen gesparteld?", vertelt een duidelijk aangeslagen Evi in The Therapist.

"Ik denk dat deze periode een soort van glans heeft weggenomen"

In een nieuwe aflevering The Therapist is deze week Evi Hanssen te gast. Tijdens een gesprek met gerenommeerd psychiater Glenn Helberg krijgen de kijkers een hele andere kant te zien van de normaal zo vrolijke Evi. De It Takes 2-kandidate vertelt dat haar leven nou niet bepaald alleen maar rozengeur en maneschijn is. 

"Eind 2011 werd er borstkanker geconstateerd bij mijn moeder. Het bleek veel ernstiger te zijn dan verwacht. Toen kreeg  mijn broer ook nog eens een psychose. Mijn relatie kwam onverwacht tot een einde en ik zat dus middenin een scheiding...", vertelt een openhartige Evi.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook

Evi Hanssen tijdelijk co-host van Mattie Valk

Gelukkig weet de voormalige Expeditie Robinson-presentatrice deze moeilijke tijd te boven komen, maar moeilijk is het wel. "Soms vraag ik mij weleens af: hoe ben ik hierheen doorheen gesparteld?"

Hoewel Evi inmiddels haar leven weer op de rails heeft blijft het voor de blondine moeilijk om oprecht te kunnen genieten van het leven. "Ik denk dat deze periode een soort van glans heeft weggenomen. Ik moet echt moeite doen om gelukkig te zijn.”

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook

Evi Hanssen is weer single

Benieuwd naar meer openhartige uitspraken van Evi over deze moeilijke periode? Kijk dan vanavond om 20.30 naar The Therapist op Viceland. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!