Beeld © RTL

6 spoilers nieuwste Temptation Island: heel veel seks

05 april 2018 12:56

Donderdagavond is aflevering 11 van Temptation Island op de buis, maar wij hebben aflevering 12 alvast voor je gekeken. Let op: spoilers!

1. Kevin en Chloë hebben toch wel seks op camera

Eerder zei Kevin nog stellig dat hij zich niet zou verlagen tot seks op televisie, maar in aflevering 12 lijkt het allemaal niet meer uit te maken. De tortelduifjes bedrijven de liefde met grote regelmaat.

2. Fabrizio heeft een steady derde been

We blijven even bij de edele delen van de heren. Daniëlle kan flink schudden met haar billen. "Ik loop hier met een stijve", roept een enigszins gefrustreerde Fabrizio.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

ZIEN: Temptation-Kevin heeft dubbelganger bij PSV

3. Kevin zijn gereedschap is zo groot als een garnaal

Tsja. Na het kampvuur komt Megan terug bij de boys en vertelt in geuren en kleuren over de seks die Kevin heeft gehad. Uit revanche vertelt Megan dat Kevin een "focking garnaaltje" heeft. Ja, echt. Hadden we dit eigenlijk willen weten?

4. Joshua heeft een mega unit

"Besef je niet hoe focking groot jouw ding is?", vraagt Megan aan Joshua, "Je beseft dat echt niet", zegt ze schaterlachend. Megan is er in ieder geval op vooruit gegaan.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Temptation-Tim met spoed opgenomen in het ziekenhuis

5. Fabrizio en Daniëlle hebben seks?

Oei! Dit is toch een goede cliffhanger. De twee trekken zich samen terug na een feestje, aan de reacties van de anderen te zien lijkt het dat de twee seksen. Maar zeker weten doen we het nog niet.

6. Gaat het mis bij Deborah en Gino?

Ook Deborah en Gino trekken zich samen terug naar haar kamer. Ze kruipt zwoel op bed, maar ook hier moeten we helaas wachten tot de volgende aflevering om zeker te weten wat er precies gebeurd is. Het zou een megastap zijn voor Deborah om te rollebollen met Gino.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Dit vindt Joshua van relatie Megan met zijn BFF

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!