Coen en zijn vader Beeld © Instagram Coen

Hoe kan de vader van Coen Swijnenberg priester zijn?

09 april 2018 14:16

Coen Swijnenberg post onlangs een foto van zijn vader die priester is en dat roept nogal wat vragen op bij zijn fans. Want hoe kan een priester die een celibatair leven leidt nou kinderen hebben?!

"Ikzelf ben niet gelovig maar dat neemt niet weg dat ik het een speciale ervaring vond om met m'n pa in Rome te zijn"

Dit weekend geleden bivakkeert Coen Swijnenberg samen met vaderlief in het prachtige Rome. Via Instagram deelt de radio 538-dj wat fijne kiekjes van het tripje. En deze foto's roepen heel wat vragen op bij de fans van Coen.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook

Coen Swijnenberg ondergaat kaakoperatie

En dus vindt Coen het de hoogste tijd om tekst en uitleg te geven over het priesterschap van zijn vader. "Het zit zo. Mijn vader trouwde lang geleden met m'n moeder. Tijdens dat huwelijk werden twee kinderen geboren; m'n zus en ik. M'n ouders scheidden en op latere leeftijd is m'n vader theologie gaan studeren en werd uiteindelijk - na een onderzoek door de kerk vanwege de bijzondere situatie- in 1998 priester gewijd door kardinaal Simonis. Het huwelijk is door de kerk nietig verklaard."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook

Coen Swijnenberg ambassadeur Hoogvliegers

Coen laat weten maar trots te zijn op zijn papa. "Ikzelf ben niet gelovig maar dat neemt niet weg dat ik het een speciale ervaring vond om afgelopen weekend met m'n pa in Rome te zijn en in het huis van de Paus binnen de muren van het Vaticaan te slapen!"

 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!