Beeld © RTL

Deze Temptationers hebben allang een nieuwe relatie

12 april 2018 12:49

Temptation Island is nog in volle gang. Vanavond is het allerlaatste kampvuur op de buis. Maar van een aantal relaties weten we zeker dat ze kapot zijn. Een groot aantal temptationers hebben allang een nieuwe liefde.

Kevin

Er is geen twijfel over mogelijk dat Kevin samen is met verleidster Chloë. De twee tortelduifjes delen de ene na de andere gezellige foto.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Dit verdienen de Temptation Islanders

Megan

De ex van Kevin Megan zit er geen seconde mee dat hij er vandoor is met iemand anders. Megan is dol verliefd op de allerbeste vriend van verleider Joshua. Ja, echt. Maar Joshua vindt het helemaal niet erg dat de twee nu een setje zijn.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

6 spoilers nieuwste Temptation Island: heel veel seks

Fabrizio

In Temptation lijkt het er heel erg op dat Fabrizio en Daniëlle elkaar hebben gevonden. Maar Fabrizio en Pommeline zijn nu officieel een koppel. Daniëlle lijkt er alleen voor te staan nu, of zou ze een lover hebben waar wij nog niks van weten?

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Monica Geuze naar Temptation Island?

Mezdi

Ook Mezdi is gevallen voor de charmes van een verleidster. En het is niet de verleidster waarvan je denkt dat het is. Het is niemand minder dan Yasmine! Terwijl je de twee in de serie nog niet echt samen het gezien. Yasmine postte een halfnaakte Mezdi die op haar schoot slaapt.

Jeremy en Vanessa

We weten nog niks van nieuwe liefdes en het leek lang dat de twee gewoon nog gelukkig waren. Maar nu volgen zij elkaar niet meer op Instagram. Is dit het eerste teken dat ook zij uit elkaar zijn?

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Temptation-Tim met spoed opgenomen in het ziekenhuis

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!