Marc van der Linden vertelt een misselijkmakend wc-verhaal

16 april 2018 11:05

In een nieuwe aflevering van De Gevaarlijkste Wegen Van De Wereld vertelt Marc van der Linden ongegeneerd een smerig verhaal aan collega-journalist Diederik Jekel. "Ik deed mijn broek naar beneden toen ik me bedacht dat ik ook moest kotsen", onthult de oud-Boulevard deskundige.

"De muren, de grond, alles zat onder"
Miniatuurvoorbeeld

Lees ook

Marc van der Linden in het Duits

Samen met wetenschapsjournalist Diederik rijdt Marc over één van de gevaarlijkste en hoogste wegen ter wereld: Pamir Highway in Tadzjikistan. Na een lange tocht probeert Marc zijn collega wakker te houden door enorm gedetailleerd te vertellen over een wc-verhaal in Kaapstad. Diederik schatert van het lachen, maar Marc krijgt al snel spijt dat hij het verteld heeft. "Ik denk dat ik na dit verhaal mijn laatste fan ben verloren."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook

Marc van der Linden: Ik heb geen maagverkleining gehad

Marc vertelt over de tijd dat hij met Gordon in Kaapstad was als hij één van de ongemakkelijkste momenten uit zijn leven meemaakt. "Er waren twee wc's met elk een rij van vijf mensen. Ik heb de mensen toen ik eruit kwam gewaarschuwd dat wát ze ook doen, ze absoluut niet naar binnen moeten gaan. De muren, de grond, alles zat onder. De volgende dag was deze wc gesloten. Alles werd vervangen nadat ik daar ben geweest."

Benieuwd naar het hele kak-verhaal van Marc? Kijk dan hier naar de hele aflevering. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!