Mackenzie en Ryan Beeld © MTV

Teen Mom OG-Maci confronteert haar ex Ryan

17 april 2018 09:23

Maandagavond is het eerste deel van de Teen Mom OG reünie op MTV. En daar is direct weer heel wat vuurwerk te zien, want o.a. Ryan zit op de bank met zijn vrouw Mackenzie en reageert op de heftige beschuldigingen van zijn ex Maci.

"Ik ben benieuwd of ze haar eigen leugens gelooft"

Ryan wordt tijdens de reünie geconfronteerd met de woorden van zijn ex Maci, die er nog steeds van overtuigd is dat hij drugs gebruikt. "Ik ken mensen. Hij is echt niet clean. Dat is 'ie gewoon niet. Echt niet!", zegt Maci in een eerder voorstukje van de show.

Zelf snapt Ryan niks van die beschuldigingen. "Ik ben benieuwd of ze haar eigen leugens gelooft." Op het moment dat Ryan daadwerkelijk het podium op moet met zijn ex weigert 'ie dat. "Ik ga daar niet met haar zitten." 

Het is nu afwachten op deel twee van de reünie of ze daadwerkelijk face to face komen. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook

Laat Teen Mom OG-Ryan zijn zwangere vrouw in de steek?

Maci vs. Ryan

Presentator van de show Dr. Drew confronteert Ryan ook met zijn rehab. "Hoe gaat het nu? Heb je hulp, wat doe je nu?", vraagt hij aan Ryan. "Ik praat nog steeds met mijn therapeut, maar ik heb ook Mackenzie en mijn ouders." Toch vindt Dr. Drew dat niet genoeg. 

Ryan geeft aan waarom het vaak niet lukt: "Het is lastig om iemand te vinden dankzij deze tv-show", zegt hij. Zijn huidige vrouw Mackenzie vult hem aan: "Iedereen vindt hem arrogant. Elke therapeut wil dat hij stopt met de show, dan pas willen ze hem helpen."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook

Teen Mom OG-Catelynn neemt heftig besluit

Catelynns depressie

Eerder in Teen Mom OG laat Catelynn weten dat ze zich niet goed voelt. "Ik heb gewoon het gevoel dat ik mensen teleurstel", zegt ze in een eerdere aflevering. Tijdens de reünie blikt de realityster terug op haar heftige jaar. De meeste moeite heeft ze gehad met het feit dat haar dochtertje dit ook allemaal heeft moeten meemaken.

"Tijdens mijn behandeling heb ik veel nagedacht over of ik haar door hetzelfde laat gaan als waar mijn ouders mij door laten hebben gaan", zegt Catelynn. Ook is haar dochter constant bang dat d'r moeder haar verlaat. "Dat breekt mijn hart!"

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!