Beeld © RTL

Spoiler: Dit gebeurde er in Married at First Sight

17 april 2018 21:32

Dinsdagavond hebben wij allemaal kunnen zien hoe het de kersverse stelletjes het is verlopen. Maar dat ze allemaal kapot zouden gaan heeft niemand zien aankomen.

'Jou hoef ik nooit meer te spreken'

Marcel en Christel

Dit is absoluut geen verrassing voor de trouwe fans van het programma, in de vorige aflevering blijkt het stel uit elkaar te zijn. Christel heeft het in elke aflevering over het accent van Marcel. De bioloog van het programma geeft aan dat het accent een heel kleine rol speelt normaal gesproken bij stelletjes. Het tweede punt van Christel is de lengte van Marcel, want hij is niet lang genoeg. De goedlachse Marcel vertelt dat hij ondank alles toch 90% van de tijd heeft genoten. Zelfs als hij de uitslag van te voren had geweten had hij alsnog meegedaan. Zoet!

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Dit had je moeten zien bij Married At First Sight

Yordi en Elisa

Misschien wel één van de pijnlijkste break-ups dit seizoen. Een klein bommetje wordt gedropt en als blikken konden doden dan lag Yordi op de grond. "Ik heb een ander meisje leren kennen, en daar had ik wel gevoel bij", vertelt Yordi. En ja, dat hoort Elisa inderdaad voor het eerst. Auch! Tijdens de reünie zegt Elisa over de situatie:"Ik had na het gesprek echt zoiets van jou hoef ik nooit meer te spreken." Yordi is wel nog steeds samen met het meisje op wie hij verliefd is geworden tijdens de opnames. 

Ron en Tamara

Ron is toch wel één van de publieksfavorieten omdat hij zo ontzettend lief en positief is. Even lijkt het er op dat dit huwelijk het wel gaat redden, maar helaas, ook dit stel sneuvelt. "De klik was er wel, maar de vonk niet", aldus Ron. Of de twee vrienden blijven weet Tamara nog niet helemaal zeker. De tijd zal het leren.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Miljoen kijkers trouwshow Peter van der Vorst

E-mail aan Bas van Patrick

Bas en Patrick

De experts, Peter en Bas en Patrick weten het allemaal zeker; Dit stel is voor elkaar gemaakt. Ze zijn de laatste hoop voor dit seizoen. Maar helaas. "Ik voelde mij echt opzij gezet", zegt Bas over een mail die Patrick aan hem heeft geschreven. Na de mail is het gelijk klaar tussen de twee, terwijl Patrick claimt het helemaal niet verkeerd bedoeld te hebben. De psycholoog van het programma zegt over de mail: "Praat met elkaar zeg, alsjeblieft." Door het op de mail te zetten kan iets helemaal verkeerd over komen, en mist de verdere toelichting. De ontmoeting tussen de mannen is ook een tikje pijnlijk, het blijft bij afstandelijk hand schudden.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Dit heb jij gemist bij Married At First Sight

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!