Beeld © Getty

5 hilarische momenten uit Will & Grace

18 april 2018 13:54

Acteur Eric McCormack, beter bekend als Will Truman in de razend populaire serie Will & Grace, viert vandaag zijn 55ste levensjaar! Omdat we geen genoeg krijgen van de hysterische Will, zetten we zijn vijf heerlijkste momenten onder elkaar. Kijk je mee?

1. Bedpret

In seizoen zes worden Will en Jack na een wilde nacht wakker naast elkaar. Geen van beide heeft een flauw benul wat er die nacht allemaal gebeurd is. En belangrijker; zijn ze met elkaar naar bed geweest? Bereid je voor op een heleboel gegil in deze hilarische scène!

Miniatuurvoorbeeld

Lees meer

Revival Will & Grace krijgt derde seizoen

2. Oelala!

Will en Grace zetten hun beste beentje voor tijdens een kookworkshop. De twee zijn duidelijk aan elkaar gewaagd en dan hebben we het niet alleen over hun kook skills…

Miniatuurvoorbeeld

Lees meer

Jennifer Lopez terug in Will & Grace

3. Uit de kast

We duiken het verleden in! Naar de jaren 80 om precies te zijn. In deze aflevering is onze favoriete cast nog jong en onwetend. Let vooral ook even op de heerlijke outfits van de heren!

Miniatuurvoorbeeld

Lees meer

Will & Grace is terug: 'Alsof je je jeugd opnieuw beleeft'

4. Will for president

Het komische duo Will en Jack brengen een bezoekje aan Het Witte Huis. Maar de manier waarop ze binnen komen is niet zo vanzelfsprekend voor Will…

Miniatuurvoorbeeld

Lees meer

Will & Grace over terugkeer: We willen mensen laten lachen

5. Voetjes van de vloer

De twee maatjes zijn op een geheime missie. Wanneer ze door de mand vallen gooit Jack Will voor de leeuwen. En dat levert één van de meest hilarische scenes ooit op. Bekijk het fragment vanaf 0:50.

Miniatuurvoorbeeld

Lees meer

'Michelle Obama in nieuwe Will & Grace'

Zelfs na al die jaren krijgen de fans geen genoeg van de avonturen van beste vrienden Will en Grace. Het is dan ook geen verassing dat de populaire serie afgelopen jaar zijn comeback maakt op de buis.

Maar niet alleen liefhebbers van de show zijn dol op het viertal, ook de cast zelf is gek op elkaar! Speciaal voor de verjaardag van Eric deelt actrice Debra Messing, die de rol van Grace op zich neemt, een geweldige foto van zichzelf en de acteur op Instagram. "We spelen al 20 jaar beste vrienden. We zijn closer dan jouw handen op mijn borsten in deze foto", grapt ze onder de post.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!