Beeld © Instagram timtation_tempa2018

Timtation geeft live relatieadvies

24 april 2018 11:05

Het lijkt een grap, maar de meest besproken Temptation Island realityster geeft dinsdagavond relatieadvies in Leuven. Tim verschijnt daar live in de Vesalius Aula. En jij kunt erbij zijn!

"Wij gaan jullie liefdesleven naar een hoger niveau tillen door een workshop flirten van, jawel, de enige echte Tim van Temptation Island"

De 30-jarige Temptationer verklapt samen met seksuologe Kaat Bollen zijn grootste flirt geheimen. En met zijn bekentenis dat 'ie met meer dan 100 vrouwen is geweest lijkt het erop dat zijn geheimen best wat waard zijn!

De Vlaamse Technische Kring, de studentenvereniging van Burgerlijk Ingenieur aan de KU Leuven, organiseert de bijeenkomst. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook

Temptation-Tim wil Deborah terug

In de oproep valt te lezen: "Is dat ene zeldzame meisje uit fakbar ’t Elixir je weer door de vingers geglipt? Blijkt die knappe jongen plots zogezegd een lief te hebben? Is het meisje waar je al heel de avond mee bezig bent, plots aan het kussen met iemand anders? Als een van voorgaande uitspraken van toepassing is, ben je waarschijnlijk een volkomen normale, maar gefrustreerde, student."

"Daarom hebben wij een once in a lifetime oplossing gevonden. Wij gaan jullie liefdesleven naar een hoger niveau tillen door een workshop flirten van, jawel, de enige echte Tim van Temptation Island."

Miniatuurvoorbeeld

Bekijk ook

Louisa van Rosanna doet heerlijke imitatie van Temptation-ster

De workshop vindt plaats in de Vesalius Aula in Leuven om 21.00 uur. Naderhand kun je Tim nog persoonlijk ontmoeten in 't ElixIr in Leuven. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws? Download dan nu de RTL Boulevard app!

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!