Boris Titulaer Beeld © ANP

Boris heeft zichzelf weer helemaal teruggevonden

25 april 2018 13:24

Boris Titulaer is terug van weggeweest! De voormalige Idols-winnaar heeft vorig jaar alle rust genomen om weer 'terug in zijn kracht te komen' en is nu helemaal klaar voor de release van zijn nieuwe album!

"Ik heb 2017 echt gebruikt om mezelf de kans te geven om weer terug in mijn kracht te komen"

Boris schuift gisteren aan in 5 Uur Live om te praten over zijn nieuwe plaat, die tot stand is gekomen door middel van crowdfunding. "Ik heb me laten inspireren door fans. Afgelopen jaar heb ik heel veel gespeeld en heb ik mezelf gedwongen om me meer te mengen onder de mensen. Na afloop van het optreden ging ik dan steeds het publiek in om een babbeltje te maken. Ik kreeg regelmatig te horen dat het zo fijn zou zijn als ik weer een nieuw album zou maken. Toen werd mij gevraagd of ik al gedacht heb over crowdfunding in plaats van het werken met een label..."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook

Boris Titulaer raakte stem kwijt door angst

En dus besluit Boris zichzelf ten doel te stellen om 15.000 euro op te gaan halen in de vorm van donaties van fans. "Het was echt zenuwslopend. Je moet er tegen bestand zijn. Ik ben begonnen in januari en dacht: laten we het maar gewoon gaan doen en dan kijken we wel waar het schip strandt. Maar het was wel heel spannend."

Het album komt uit na een lastig jaar voor de Idols-knapperd. "Ik heb 2017 echt gebruikt om mezelf de kans te geven om weer terug in mijn kracht te komen. Ik vond het een hele tijd niet leuk om te spelen, het lukte ook niet. Maar in 2017 is dat toch weer gelukt. 2018 voelde als het juiste moment om weer muziek te gaan maken en ook daadwerkelijk uit te brengen."

Benieuwd naar de nieuwe plaat van Boris? Aankomende vrijdag zal het album officieel gereleased worden.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook

Boris Titulaer scoort onder nieuwe naam

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws? Download dan nu de RTL Boulevard app!

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!