Fajah en Wouter Beeld © Instagram Fajah

GTST's Yasmin en Milan na jaren weer herenigd

02 mei 2018 14:26

Wouter de Jong en Fajah Lourens zijn in de periode 2002-2004 samen als Yasmin Fuentes en Milan Verhagen te bewonderen in Goede Tijden, Slechte Tijden. Nu - veertien jaar na dato - werken de twee soapies opnieuw samen!

"Leuke nieuwe plannen voor body en mind!"
Miniatuurvoorbeeld

Varen met GTST

GTST krijgt een eigen boot met de Canal Pride

Fajah is momenteel razend druk met alweer haar derde boek: Killerbody 3 Back In Shape. De voormalige soapactrice is anno 2018 helemaal into voeding en sporten en mag zichzelf dus inmiddels een ware dieetexpert noemen!

Ook Wouter heeft Goede Tijden, Slechte Tijden vaarwel gezegd en focust zich nu vooral op zijn boek Mind Gym. Al heel wat Bekende Nederlanders hebben inmiddels het boek gelezen en zijn laaiend enthousiast over het debuut van Wout als schrijver.

Miniatuurvoorbeeld

Liefde in Meerdijk

Dit waren de mooiste sprookjeshuwelijken van GTST

Fajah en Wouter zijn na hun vertrek uit Goede Tijden, Slechte Tijden altijd goed bevriend gebleven en de twee hebben dan ook besloten om de handen opnieuw ineen te slaan. "Met mijn oud-collega nieuwe plannen besproken. Leuke nieuwe plannen voor body en mind!", schrijft de actrice achter de rol van Yasmin op haar Instagram. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws? Download dan nu de RTL Boulevard app!

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!